*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Δροσερίτες λήστεψαν απλούς πολίτες, πηδώντας τη μάντρα των Νεκροταφείων Ξάνθης! Δήμαρχε αν δεν μπορείς, παραιτήσου!

30 Μαΐου
Καταγγέλθηκε στην ομάδα «Στραβά και Ανάποδα» του face booκ απο συμπολίτης μας που κατήγγειλε ότι νεαρά άτομα ηλικίας 12 έως 15 πήδηξαν την μάντρα των νεκροταφείων και τους λήστεψαν εν ψυχρώ!!! Το γεγονός ήδη έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, το περίεργο όμως είναι άλλο...
Οτι παρόμοιο συμβάν έχει συμβεί και στο παρελθόν και μάλιστα αρκετές...φορές!!! Μάλιστα στις 13 Ιανουαρίου 2013 όταν και πάλι είχαν καταγγελθεί ληστείες, ο τότε Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κυριακίδης είχε υποσχεθεί οτι θα βάλει....σεκιούριτι για το φόβο των ληστών! (29-1-2013)
Συγκεκριμένα ο πολίτης κατήγγειλε τα παρακάτω με ημερομηνία Κυριακή 30/5/2016::
«Σήμερα το μεσημέρι στα νεκροταφεία της Ξάνθης (ή μήπως να τα λέμε του Δροσερού) με λήστεψαν τρία παιδιά περίπου 12-15 χρονών από το Δροσερό.  Πηδήξανε τη μάντρα μας περικύκλωσαν και με λήστεψαν! 
Μπορεί να μας πει ο δήμος γιατί δεν κάνει κάτι για να μας προστατέψει
-Πληρώνουμε τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη στην Ελλάδα! Ας βάλει σεκιούριτι, ας βάλει συρματόπλεγμα ας κάνει κάτι γιατί δεν πάει άλλο! 
-Αν δεν μπορεί (ο Δήμος) να προστατέψει τα νεκροταφεία να παραιτηθούνε! Να το κάνει κάποιος άλλος! Όποιος έχει πάθει το ίδιο ας επικοινωνήσει μαζί μου, να το καταγγείλουμε στον εισαγγελέα»
(σ.σ. Στην συνέχεια της καταγγελίας σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πολίτες που ληστεύτηκαν, κατέθεσαν μήνυση στην αστυνομία κατ΄ αγνώστου. Παρακολουθούμε το απαράδεκτο αυτό συμβάν και θα επανέρθουμε...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »