*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Κανονικά νέο κανάλι στον αέρα! Από τον ALTER στον…ALERT!

22 Μαΐου

Και ξαφνικά ένας νέος τηλεοπτικός σταθμός γεννήθηκε με την ονομασία ALERT του οποίου το λογότυπο μοιάζει αρκετά με εκείνο το του άλλοτε επιτυχημένου τηεοπτικού καναλιού ALTER και εκπέμπει στη συχνότητα του SUNNY συμφερόντων Πέτρου Κυριακίδη. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο Πέτρος Κυριακίδης αγνοείται, αλλά κυρίως καταζητείται – μεταξύ άλλων, για το σκάνδαλο της Proton Bank… Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο νέος σταθμός με την ονομασία ALERT που εμφανίστηκε στις οθόνες μας το τελευταίο 15νθήμερο, ανήκει σε πρώην βουλευτή και τον αγόρασε περίπου προς 2.500.000 ευρώ. Με πηγές υποστηρίζουν ότι μέρος του ποσού, αν όχι όλο, προέρχεται από ρωσικά κεφάλαια.
Κανάλια από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν χέρια και ονομασίες… Χωρίς την ελάχιστη διαφάνεια που απαιτείται σε αυτές τις διαδικασίες, μιας και οι εν λόγω εταιρίες, δεν είναι απλές εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά τηλεοράσεις των οποίων η λειτουργία ορίζεται από το Σύνταγμα και εκπέμπουν σε συχνότητες οι οποίες είναι δημόσια περιουσία.
Άραγε τι έχει να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία και μάλιστα εν όψει της θέσπισης κανόνων και στα περιφερειακά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »