*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Aίσθηση απο την αποκάλυψη του "Μ'! Ντεκτάς στη Θράκη θέλει τον Αλή Τσαβούς ο Μετέ, σκληρή απάντηση Κοτζιά!

27 Μαΐου

 
 
Αίσθηση στο Πανελλήνιο απο την νέα αποκάλυψη του "Μ" οτι οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην περιοχή μας, θέλουν...Ντεκτάς της Θράκης, τον γνωστό Αλή Τσαβούζ, Πρόεδρο του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος DEB στη Θράκη. 
Την ίδια ώρα, το βίντεο με την ομιλία του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο οποίο λέει ότι «εγώ παρομοιάζω τον Αλή Τσαβούς με τον αείμνηστο Ντενκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημιουργώντας νέα αναστάτωση και παράλληλα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που τον θεωρεί "πολιτικό μέντορά" του....
Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από πρόσφατη εκδήλωση του τουρκόψυχου «κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» DEB στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο θρησκευτικών εορτασμών των μουσουλμάνων της περιοχής. Νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε, κατά την προσφιλή τακτική του, βέλη κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για καταπίεση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ρατσιστικές συμπεριφορές κι άλλα παρόμοια ψεύδη!!!
Η ομιλία λοιπόν του αρκοδεξιού Μοσταφά Αλή Τσαβούς, φαίνεται πως άγγιξε τις... ευαίσθητες χορδές του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μέτε, ο οποίος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και... αποθέωσε τον Τσαβούς, ευχόμενος να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, παρατσούκλι το οποίο έφερε μέχρι πρότινος ο ιδρυτής του DEB Αχμέτ Σαδίκ!!!
Οπως είναι φυσικό, η... ευχή του Μέτε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στη Θράκη, καθώς αποκαλύπτονται με τον πλέον σαφή τρόπο τα σχέδια των τουρκόφιλων για την απόσχιση της Θράκης από την υπόλοιπη Ελλάδα.
-«Ολες οι ενέργειες των πρακτόρων της ημισελήνου κινούνται προς την κατεύθυνση της κοσοβοποίησης της Θράκης, -σχολίαζαν χαρακτηριστικά διπλωματικοί κύκλοι- σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Σε πρώτη φάση, τη διακήρυξή της Θράκης ως ανεξάρτητο μουσουλμανικό κράτος και στη συνέχεια τη σταδιακή προσχώρησή της στην Τουρκία. Ο Μέτε, γνωστός για το πάθος του και το μίσος του κατά των Ελλήνων, αυτή τη φορά αποκάλυψε με τον πιο σαφή τρόπο την οδό των πρακτόρων»!!!!
Επισημαίνεται οτι στην εκδήλωση του DEB ήταν πρώτοι και καλύτεροι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης του Γ. Παυλίδη, Οντέρ Μουμίν απο το Νομό Ροδόπης, αλλά και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Κατρατζή Μουσταφά!!!
Νέα αντίδραση ΥΠΕΞ για εμπρηστικές δηλώσεις του ψευδομουφτή της Θράκης
 
Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών (σ.σ. Κοτζιάς) προκάλεσε ωστόσο ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης». Η εν λόγω δήλωση έγινε σε συνέδριο του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.
«Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ προσκείμενοι στον Υπουργό Εξωτερικών κ.Κοτζιά.
«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »