*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

"Βόμβα! Στο "σπίτι" του έστειλε ο Κυριάκος τον Μηταράκη! Καίγονταν η Ελλάδα κι αυτός έκανε...διακοπές!

28 Ιουλίου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την  "αναγκαστική" παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Απουσίαζε εκτός Αθηνών», ήταν διακοπές!

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν ότι η ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση του Νότη Μηταράκη διότι «απουσίαζε εκτός Αθηνών τις τελευταίες ημέρες που δίνονταν μάχες». Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι «έτσι θα γίνεται πλέον για όλους» και τόνιζαν ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές.

Στην περίπτωση του κ. Μηταράκη βάρυναν και τα πρόσφατα γεγονότα με την έφιππη αστυνομία, προσθέτουν οι πηγές από το Μαξίμου.

Πληροφορίες ανέφεραν από το πρωί ότι ο κ. Μηταράκης βρίσκεται σε διακοπές σε γνωστό νησί τις τελευταίες ημέρες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »