*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Περιφερειάρχης, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Δημαρχόπουλος, Ζαγναφέρης και Μητροπολίτης, εγκαίνιασαν την Οικία Χατζιδάκι

18 Απριλίου
 
 
 
 
*Χλιδή και πολυτελέστατος μπουφές εντυπωσίασαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ με όλους τους βουλευτές και τον γραμματέα!  

Τα εγκαίνια του «Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης», του αποκαταστημένου διατηρητέου μνημείου, όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Δημιουργός Μάνος Χατζιδάκις (επί της οδού Βενιζέλου), πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολύ κόσμου στις 8 το βράδυ της Κυριακής στην οδό Βενιζέλου, απέναντι απο το 5ο δημοτικό σχολείο. 
Με έντονη όσο ποτέ την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου και τους βουλευτές Ξάνθης αλλά και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος απο όλη την Περιφέρεια. . 
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον βουλευτή Ξανθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ κ.ά. ενώ η χλιδή και ο μπουφές των εγκαινίων έκλεψαν κυριολεκτικά την "παράσταση" των χλιδάτων εγκαινίων.
Αίσθηση προκάλεσε η ιδιαίτερη διαχυτικότητα μεταξύ του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη με τους βουλευτές και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ενώ επί της υποδοχής ήταν ο κουμπάρος του Περιφερειάρχη και νέος Τμηματάρχης του γραφείου Συγκοινωνιών Μπάμπης Ευστρατίου. 
Παρών στα εγκαίνια και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ενώ με κόκκινο σακάκι εμφανίστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που ενδιαφέρεται όπως λένε οι φήμες να μισθώσει το καφέ μπαρ της Οικίας Χατζιδάκι. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης,  φίλοι του Περιφερειάρχη κλπ
Αμέσως μετά την κοπή της καρδέλας απο τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κλπ ακολούθησαν «μαραθώνιος» ομιλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη κατά τα καθιερωμένα (σ.σ. ύμνος στον εαυτό του και στο ξεκίνημα του έργου όταν ήταν Νομάρχης Ξάνθης…) και λιτός χαιρετισμός του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για να ακολουθήσει πλούσια δεξίωση με πλουσιότατο μπουφέ για τους προσκεκλημένους.
Επίσης στη διάρκεια των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε τιμητική αναφορά στη ζωή και το έργο του Μ. Χατζιδάκι, από  τον κριτικό και ιστορικό μουσικής Γιώργο Β. Μονεμβασίτη, συνοδεία της πιανίστριας Ντιάνας Βρανούση και παρουσιάστηκε ρεσιτάλ έργων από τον τραγουδοποιό Ηλία Λούγκο, προς τιμή του κορυφαίου συνθέτη με σολίστ στο πιάνο, τη Δέσποινα Στεφανίδου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »