*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Σκληρή επίθεση Ανέστη Αντωνιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου

26 Απριλίου
Σκληρή επίθεση εξαπέλυση μέσα απο το face book κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και του Γραμματέα του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης.
Η ανάρτηση αναφέρει τα παρακάτω:
Καλημέρα σας,
Συγχωριανέ Αρτοποιέ από το Άβατο, τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Συγχωριανέ Περιπτερά από την Φελώνη τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Φίλε Ψιλικατζή από την Γλαύκη τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Φίλη Ιδιοκτήτρια Μίνι-Μάρκετ από τον Πολύσιτο, τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Αδερφέ Υλοτόμε από τον Εχίνο, τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Συμπολίτη Ψαρά από το Πόρτο Λάγος τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Συμπολίτισσα Ράφτρα από το Μαγικό τέλος ο ΟΓΑ, στον ΟΑΕΕ για νέα ληξιπρόθεσμα,
Την χαριστική βολή δίνει το νέο ασφαλιστικό που φέρνουν στην βουλή οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για όλα τα χωριά της περιοχής μας. Η ασφαλιστική προστασία που είχαν τα χωριά κάτω από 2000 κατοίκους καταργείται και έτσι όλες οι επιχειρήσεις θα ενταχθούν στον ΟΑΕΕ.
Να γνωρίζεις πως ο «βλάκας» ο ΓΑΠ, ο «δωσίλογος» Παπαδήμας και οι «αναίσχυντοι» Σαμαράς και Βενιζέλος που όλοι ήταν οι χειρότεροι στις διαπραγματεύσεις από τους λαοπρόβλητους και εθνοσωτήριους, είχαν καταφέρει και δεν είχαν πειράξει το υπάρχον καθεστώς για το καλό της υπαίθρου και της περιφέρειας. Αλλά τι ξέρουν αυτοί; Ούτε αριστεροί είναι, ούτε ευαίσθητοι, ούτε ηθικά πλεονεκτήματα έχουν.
Φυσικά μην περιμένεις καμία ερώτηση από το τρίο των βουλευτών του νομού μας, με αστεία επιχειρήματα θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως οι προηγούμενοι είναι χειρότεροι, άρα εμείς είμαστε οι βέλτιστοι. Φυσικά θα το ψηφίσουν!
Το Τελωνείο είναι ο προβληματισμός μας, λογικό πιάσαμε τους πάντες από τις λίστες και τώρα πάμε να πιάσουμε και τους λαθρέμπορους. Ξέχασαν να ρωτήσουν ότι λόγω capital controls, ποιες εταιρείες του νομού μας είχαν πρόβλημα, να πάρουν πρώτες ύλες, για να παράγουν και να φτάσουν στο τελωνείο, για να εξάγουν. Αλλά δεν μας νοιάζει αυτοί είναι καπιταλιστές.
Επίσης, αφού να ανοίξαμε την Ζάχαρη, να μην κάνουμε και θέμα για τα συνεταιριστικά. Είναι ωραία μαγαζάκια τα συνεταιριστικά, μπορούμε να αναπτύξουμε καλές πελατειακές σχέσεις από εκεί. Το κάνανε και το κάνουν και οι άλλοι, γιατί να μην το συνεχίσουμε και εμείς;
Τέλος αφού τοποθετήσαμε τον κ. Αδαμίδη στην Αλεξανδρούπολη, οπού μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 πυροβολούσε τα αντιπολιτευτικά ΔΤ για το νοσοκομείο Ξάνθης, πιο γρήγορα από τον Λούκι Λουκ, γιατί να μην τακτοποιήσουμε και την γυναίκα, όπως φημολογείται, του πρωτομάστορα ΓΓ της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ξανθή, κ. Χατζηθεοδώρου. Λογικό, αλώστε HOSPITAL MANAGEMENT έχει σπουδάσει. Τι όχι;
Κλείνοντας, στο xanthileft.gr, στα ΠΑΡΑ..ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκε το παρακάτω:
«Για την Σοσιαλδημοκρατία στην Ξάνθη εγγυώνται και υπογράφουν 51!
Αναλύοντας τις συμμετοχές, μάλλον… λίγοι για έναν ολόκληρο νομό!
Η γραφικότητα και η αφέλεια δεν θα εκλείψουν ποτέ».
Όντως είμαστε και γραφικοί και αφελείς, αφού δεν βάλαμε να υπογράψουν και στελέχη των ΑΝΕΛ, όπως εσείς κάνατε συγκυβέρνηση με τον «ΡΑΜΠΟ» κ. Καμμένο.
Υ.Γ. Το Πάρα.. ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμπει σε παραπολιτικά ή σε παρακράτος;
‪#‎ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »