*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

Πετυχημένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με θέμα "Αριστερή Διακυβέρνηση-Ζούμε επικίνδυνα;" και ομιλητή τον Κ. Δουζίνα

23 Απριλίου
 

Παρουσία πολύ κόσμου στον μικρό αλλά κουλτουριάρικο και ζεστό Πολυχώρο «Φίλοιστρον», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Δουζίνα,   Βουλευτή   ΣΥΡΙΖΑ,   καθηγητή   Πανεπιστημίου.
Το θέμα της εκδήλωσης;  "Αριστερή Διακυβέρνηση - Ζούμε επικίνδυνα;".
Ο ομιλητής, άριστος στο πολιτικό λόγω, αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση με ένα πνεύμα από τη μια αυτοκριτικής, αλλά κι από την άλλη καυστικής σάτιρας πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν στα πράγματα μια άλλη συντηρητική Κυβέρνηση για τις λαϊκές τάξεις και το λαό.
Μια ενδιαφέρουσα ομιλία και  συζήτηση, η οποία διήρκησε τρεις ώρες και επικεντρώθηκε στις προκλήσεις της Αριστεράς στα νέα παγκόσμια πολιτικοοικονομικά δεδομένα. Ο Κώστας Δουζίνας τόνισε την αναγκαιότητα δραστηριοποίησης όλων των μελών και φίλων του κόμματος μέσα από συλλογικές διαδικασίες.
Ακόμη επισημάνθηκε πως η κριτική από τη βάση προς την ηγεσία είναι υγιής και είναι  αυτή που θα οδηγήσει σε μια δημιουργική σύνθεση απόψεων, ιδεών, δραστηριοτήτων.
Τέλος, ακολούθησε παραγωγική συζήτηση και ετέθησαν προβληματισμοί από τα μέλη και τους φίλους.
Η εκδήλωση κινήθηκε στα πλαίσια μιας αριστερής συζήτησης με ένα ακροατήριο με πολλά ερωτήματα αλλά και τη φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ και κράτησε περίπου 3 ώρες.
Από τα γνωστά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρόντες στην εκδήλωση ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Ανταμπούφης, ο γιατρός Νίκος Ιωσηφίδης κ.ά.

 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »