*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

02 Απριλίου
*Τις ύβρεις, τον πανικό και τις συκοφαντίες τις κατανοούμε, αλλά ευχαριστούμε πολύ… δεν θα πάρουμε!
-Οι άνθρωποι λόγω των εναλλαγών τους με την εξουσία, νόμιζαν ότι αυτή θα τους παρέσχε και αιώνια ασυλία…
Γι’ αυτό άλλωστε και ο Πρόεδρος της εταιρείας κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης με το… van-φάντασμα που επί 20 χρόνια δεν έβγαλε ποτέ πινακίδες, δεν πλήρωσε ποτέ κοινόχρηστα, ασφάλιστρα κλπ.
-Τηλεοπτικό φαινόμενο για Γκίνες, αναμφισβήτητα!
……
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Μπορεί λοιπόν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι έχουν… ισχυρές πολιτικές πλάτες όπως και επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ – Σγουρίδη – ΓΑΠ - Σωκράτη κλπ όπως όμως αποδείχθηκε…
-Ασυλία για τις συνεχείς ύβρεις και συκοφαντίες τους δεν έχουνε!
-Γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών, ΔΕΝ «καταβροχθίζεται» από πολιτικά συστήματα… Γαλάζια, ή πράσινα ή κόκκινα! Τελεία και παύλα!
……
*Τρανό παράδειγμα η πρόσφατη καταδίκη του αδελφού και εκδότη της "Τόλμης" Παύλου Σιδηρόπουλου με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θ. Μίχογλου, όπου η Εισαγγελική αρχή, έκανε δεκτή την έφεση του μηνυτή για την μικρή ποινή των 8 μηνών που τιμωρήθηκε πρωτόδικα..
-Για να μην θυμηθώ εκ νέου την ποινή του Γ. Σιδηρόπουλου για τον γνωστό ασύρματο, έστω κι αν τον υπεράσπισε στα δικαστήρια ένας νυν Ευρωβουλευτής!
......
*Όσο δηλαδή υπάρχουν άξιοι και καλοί δικαστές και Εισαγγελείς, οι συκοφάντες και υβριστές, θα λογοδοτούν και θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για τα όσα λένε, είτε από εφημερίδες και ιστοσελίδες, είτε από ένα κανάλι.
Και ιδιαίτερα όταν φαίνεται ότι η πρόθεσή τους δεν είναι να πουν την αλήθεια ή να λειτουργήσουν από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον…
Αλλά να πλήξουν με ΔΟΛΟ και ΦΘΟΝΟ έναν ανταγωνιστή τους, επειδή θεωρούν ότι τους… «παίρνει» τις δουλειές ή ότι θα πρέπει να κλείσει το αντίπαλο κανάλι και να έχουν αυτοί το μονοπώλιο!
……
*Αν δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη παρά το πρόσφατο «στραπάτσο» τόσο με το Xantthi channel όσο και με την ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση, δικό τους το πρόβλημα…
......
*Φυσικά αναπάντητο παραμένει το ερώτημα όλων, πως εν μία νυκτί το Πομάκικο Δελτίο ειδήσεων με τον Καραχότζα -που τόσα άλλωστε έχει γράψει στο face book για τους πρώην εργοδότες του στην ΤΟΛΜΗ και στο ΚΑΝΑΛΙ 6- μετατράπηκε σε... ΤΟΥΡΚΙΚΟ!
......
*Αφού ωστόσο συνεχίζουν και προκαλούν κι έχουν και το θράσος να μιλάνε για το… ποιόν των άλλων, κάτι που εμείς ποτέ δεν πράξαμε…
-Ιδού ας βγουν να πουν,  είτε οι ίδιοι, είτε οι «λογιστές» και «χορηγοί» τους στα διάφορα προγράμματα, τι ειδικός φόρος καταλογίστηκε στο δικό τους κανάλι και τι στο Xanthi channel στον προ ολίγων μηνών έλεγχο.
-Περιμένουμε εναγωνίως… Και με πολλές νέες εκπλήξεις! Μπορούν λοιπόν «ανενόχλητοι» να ρίχνουν «λάσπη» στον ανεμιστήρα…!
……
*Τελικά μου την έλυσε την απορία της παραίτησης της υποψηφιότητάς του ο δημοτικός σύμβουλος και δεξί  (;) χέρι του Κυριάκου στη Ξάνθη. Δεν παραιτήθηκε γιατί φοβότανε να μην εκλεγεί, αλλά για να πάει κάποιος άλλος στη θέση του, αφού ο ίδιος έχει προσωπική… πρόσκληση από τον Πρόεδρο να παραστεί στο Συνέδριο!!!
….
*Πραγματικά ανανεωτικό και δημοκρατικό ήθος νέου αρχηγού… Κάνω εκλογές για τους συνέδρους, αλλά θα φέρω και καμιά…πεντακοσάρα δικούς μου κατευθείαν με προσκλήσεις (!), για να είμαστε περισσότεροι από αυτούς που θα εκλεγούν όχι μόνο σαν παρουσίες, αλλά και στο χειροκρότημα!!!! Ζητώωωω!

(σ.σ. Όταν ο συμπαρουσιαστής του Σιδηρόπουλου και πρώην υβριστής της παράταξης Γ. Παυλίδη, Δημαρχόπουλου, Μίχογλου κλπ Σταύρος Καρυπίδης γίνεται…αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, αντιλαμβάνεστε τι νέο κόμμα…γνήσιων αγωνιστών δημιουργείται!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »