*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαρτίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Κλέβανε πρόβατα και όχι μόνο...

04 Μαρτίου

14χρονος και δυο 19χρονοι έκλεψαν 2 πρόβατα, 10 γαλοπούλες και 7 κότες από ποιμνιοστάσιο στη Γενισέα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 19, 19 και 14 ετών. Εντοπίσθηκε και συνελήφθη την Τρίτη 1-3-2016 το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ο 14χρονος, διότι, όπως προέκυψε, μαζί με τους άλλους δύο δράστες, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε ποιμνιοστάσιο και αφαίρεσαν 2 πρόβατα, 10 γαλοπούλες και 7 κότες. Κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ζώα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.     

ΞΑΝΘΗ: 33χρονος είχε στο αυτοκίνητό του 3 μαχαίρια
Συνελήφθη την Τετάρτη 2-3-2016 το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, βρέθηκαν 3 αναδιπλούμενα μαχαίρια, συνολικού μήκους 17 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη 35χρονος στη Νυμφαία διότι παραβίασε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα
Συνελήφθη, την Τετάρτη (3-3-2016) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και δύο Εντάλματα Σύλληψης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση περιορισμών διαμονής.  
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, καθώς και ότι σε βάρος του έχουν εκδοθεί ένα Βούλευμα και δύο Εντάλματα Σύλληψης, για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σκοτώθηκε 37χρονος Βούλγαρος υλοτόμος στον Έβρο
Την Τετάρτη 2-3-2016 το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων, κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτομίας, τραυματίστηκε θανάσιμα, από πτώση δέντρου, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων.

Συνελήφθη 46χρονος στην Αλεξανδρούπολη με πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ
Συνελήφθη την Τετάρτη 2-3-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, διότι, το απόγευμα της Τρίτης 1-3-2016, μετέβη σε επιχείρηση, στην Αλεξανδρούπολη, όπου πραγματοποίησε συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα (1) πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ. Κατασχέθηκε το παραπάνω πλαστό χαρτονόμισμα.

ΕΒΡΟΣ: 37χρονος Βούλγαρος μετέφερε με φορτηγό 14 Σύριους μετανάστες
Συνελήφθη την Τετάρτη (3-3-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 37χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Δύο συλλήψεις στην Κομοτηνή για ρευματοκλοπή
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής. 

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 50χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »