*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ... ΥΠΕΡΟΧΑ

01 Δεκεμβρίου
*Χαμός (στην κυριολεξία) έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και στο πάρτι «Απόψε σπάμε πιάτα».

Όλοι όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή στο ΚΥΤΤΑΡΟ έσπασαν πιάτα και χόρεψαν ασταμάτητα ζεμπεκιές, σε… λαϊκούς ρυθμούς, όπως τις παλιές καλές εποχές προηγουμένων δεκαετιών στα μπουζουξίδικα!

……

*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία με τον Τάκη Αλεξούδα και τον Κώστα Σπυριάδη, να… ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό με τις δυο νέες μεταγραφές στο Bar του ΚΥΤΤΑΡΟ, τα δυο αστέρια που βλέπετε και μάλιστα είναι… φοιτήτριες από τα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής!

……

*Και κλείνω σήμερα με το… ΚΥΤΤΑΡΟ, με ένα νέο πάρτι που θα διοργανώνεται κάθε Τετάρτη και το οποίο εμπνεύστηκαν ο Τάκης Αλεξούδας και η DJ «TZO STAV»!

«Από το στόμα σου και στου DJ το αυτί…!!!», θα είναι ο τίτλος του, στο οποίο πρωταγωνιστές θα είστε οι ίδιοι.

-Εσείς θα μπορείτε να παραγγείλετε όποιο αγαπημένο τραγούδι θέλετε και η DJ ΤΖΟ  θα το βάζει για να το ακούσετε αλλά και να το χορέψετε.

Αρκεί να το φωνάξετε από το μικρόφωνο στο αυτί της…!

……

*Συνεχίζω με το CITY live στο οποίο το περασμένο Σάββατο το βράδυ σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή για τον ανεπανάληπτο Στάθη Αγγελόπουλο, ο οποίος ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του αλλά και πολλά γνωστά τραγούδια του αείμνηστου πατέρα του, Μανώλη Αγγελόπουλου, συνοδεία της ορχήστρας του μαγαζιού στην οποία για άλλη μια φορά συμμετείχαν ο μπασίστας Μάριος Κιοσσές, ο τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ο πιανίστας Δημήτρης και οι υπόλοιποι μουσικοί!

……

*Το τι έγινε το Σάββατο το βράδυ στο CITY live, δεν περιγράφεται!...

-Το μαγαζί ήταν γεμάτο από θαυμαστές όχι μόνο του Στάθη αλλά και του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου που διασκέδασαν με την ψυχή τους ακούγοντας τα τραγούδια που άφησαν εποχή!

……

*Από το CITY live το Σάββατο το βράδυ, δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει ο γνωστός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου, ο οποίος και αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με τον σταρ της βραδιάς. Τον Στάθη Αγγελόπουλο, για τον οποίο μάλιστα δήλωσε ότι είναι φανατικός θαυμαστής του!

……

*Ένα φανταστικό πάρτι διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ «TNS live» - με τον διάσημο DJ «THE BOY» αλλά και twerk lessons από τις χορεύτριες ERI MARINA & CRISTY ANTHONIS!

-Φυσικά έγινε πανικός για άλλη μια φορά με τις χορεύτριες να χορεύουν πάνω στα μπαρ!

……

*Τον τελευταίο καιρό όλο στο καφέ – εστιατόριο Orange βρίσκεται ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, Χαραλαμπος Κυρκουσης με τα δυο φιλαράκια του Άγνεστη Μελισσόπουλο και τον τραγουδιστή Νίκο Στογιαννίδη!

-Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους είναι η αναμονή για την κυκλοφορία του CD με τα νέα τραγούδια του Γιώργου Καρυπίδη, αλλά και οι νέοι… έρωτες του Χαράλαμπου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »