*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

*ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΥΙΔ: Σ’ αυτό το κατάστημα έγινε ότι καλύτερο και από πλευράς εξοπλισμού ο οποίος είναι ο πιο σύγχρονος που υπάρχει στην αγορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη

26 Νοεμβρίου


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ! ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ! ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΣΟΥΤΗ 
 
 
 
 
*Ευχαριστούμε πολύ τους καταναλωτές που μας τιμούσαν και μας τιμάνε γιατί για εμάς πάνω απ’ όλα είναι ο καταναλωτής, δήλωσε στο Xanthi channel ο Διαμαντής Μασούτης.
 
 
Με έντονη την παρουσία του κόσμου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου Ευρωπαϊκού καταστήματος «πρότυπο» -για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο- Grand Μασούτης στη Ξάνθη. Διοίκηση, συνεργάτες, προμηθευτές και κάτοικοι απ’ όλη την Περιφέρεια μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, η πολιτευτής Γεωργία Ανδρέου, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, ο πρώην Νομάρχης Ροδόπης Στέργιος Σταυρόπουλος κ.ά  έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για το νέο «στολίδι» της εταιρίας που με μια λέξη, είναι ΜΑΓΙΚΟ
Το νέο Grand Μασούτης απασχολεί 54 εργαζόμενους και λειτουργεί σε ένα χώρο 3500 τ.μ. εντυπωσιάζοντας με την ιδιαίτερη αισθητική και την πρωτόγνωρη λειτουργικότητα του.
Είναι άνετο για τους καταναλωτές ακόμη και στο χώρο των ταμείων, ενώ η διαμόρφωσή του είναι εντελώς Ευρωπαϊκή και ξεχωριστή με χώρους ακόμη και να κάθονται σε... σκαμπό οι καταναλωτές που το επισκέπτονται, περιμένοντας τα μέλη της οικογένειάς τους που ψωνίζουν.
Το νέο κατάστημα προσφέρει στον πελάτη ένα φιλικό περιβάλλον αγορών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατηγορία των φρέσκων και βιολογικών προϊόντων (μαναβική, ιχθυοπωλείο, κρεοπωλείο, delicatessen, τυριά, αλλαντικά), προσφέροντάς τα πάντα στη γνωστή ποιότητα και με τις ασύγκριτες τιμές «Μασούτη», ενώ παράλληλα ξεκίνησε με μεγάλες προσφορές για τους πελάτες σε δεκάδες είδη.
Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παλιό Grand Mασούτης στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Πετεινού ενώ για την για την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης που έχει πλέον αναπτυχτεί Πανελλήνια, μίλησε στον αγιασμό των εγκαινίων ο διευθυντής μάρκετινγκ, Σταμάτης Δαβίδ, τονίζοντας ότι «η Διαμαντής Μασούτης έχει πάρει δυο πιστοποιήσεις σαν μοναδική Ελληνική εταιρεία στο είδος της» και αναφέρθηκε στην αλυσίδα των καταστημάτων που αναπτύσσεται πλέον τόσο τα νησιά όσο και κάτω από την Βόρεια Ελλάδα.
Στα γραφεία του Grand Μασούτης, ο Διαμαντής Μασούτης δέχτηκε τις ευχές των φίλων του στη Ξάνθη μεταξύ των οποίων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που σαν εργολάβος και μηχανικός κατασκεύασε το παλιό Grad Μασούτης το 1991, δηλώνοντας αποκλειστικά στο Xanthi channel ότι «επί 40 χρόνια η εταιρεία ήταν και θα παραμείνει ελληνική» και ευχαριστώντας τους πελάτες του για την στήριξη.
Στις δηλώσεις του ο διευθυντής marketing της Διαμαντής Μασούτης  κ.Σταμάτης Δαυίδ δήλωσε τα παρακάτω:
«Σ’ αυτό το κατάστημα έγινε ότι καλύτερο και από πλευράς εξοπλισμού ο οποίος είναι ο πιο σύγχρονος που υπάρχει στην αγορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε πολύ τους καταναλωτές που μας τιμούσαν και μας τιμάνε γιατί για εμάς πάνω απ’ όλα είναι ο καταναλωτής. Πρέπει να τον προσέξουμε για να μας εκτιμήσει και αυτό κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε μέχρι σήμερα εδώ στην Περιφέρεια αλλά ιδιαίτερα στην Ξάνθη.
Εμείς πιστεύουμε και το καταφέρνουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού μας γι’ αυτό και τόσα χρόνια μας προτιμάει και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!».
Στο Xanthi channel μίλησαν και οι Διαμαντής Μασούτης και Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης. Περισσότερο φώτο ρεπορτάζ στον "Μαχητή" της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου. 
Φεύγοντας πάντως ο Διαμαντής Μασούτης είπε με νοσταλγία, "την Ξάνθη  την αγαπώ ιδιαίτερα....Απο εδώ με το Grand ανοίξαμε έναν μεγάλο δρόμο, αγκαλιάζοντας πλέον τον καταναλωτή σε όλη την Ελλάδα". 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »