*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

21 Νοεμβρίου
*Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, την έβγαλε την αντικειμενική εκτίμησή του ο «υγιής» της ντόπιας δημοσιογραφίας κ.Giannis (Σιδηρόπουλος) και για συγκεντρώσεις των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, σπεύδοντας από τώρα να «προετοιμάσει» και την...επόμενη «μέρα», καθότι θα πρέπει να είναι «πανέτοιμος» για οποιαδήποτε πολιτική εξέλιξη... αφού και το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ τον Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε με ποσοστό 43.92% και είδατε πώς κατάντησε σε χρονικό διάστημα 2-3 χρόνων!
......
*«Η παρουσία του Β. Μεϊμαράκη στην Ξάνθη είχε αντίστοιχο κόσμο με αυτό του Α. Τζιτζικώστα. Βέβαια υπήρξαν κάποιοι που παρέστησαν και στις δύο συγκεντρώσεις των κύριων διεκδικητών...», σχολίασε λοιπόν με «ακρίβεια» ο μη αλκοολικός Giannis
εντυπωσιάζοντας ακόμη και τον Φανουράκη για την αξιοπιστία του!
-Ναι αλλά ο εκ Δαφνώνος πατήρ και αγωνιστής της παράταξης Δημήτρης Σιδηρόπουλος, πήγε μόνο στη συγκέντρωση Μεϊμαράκη και δεν υπήρχε «πούλμαν» μεταφερόμενων οπαδών έξω από το Elisso...!
Σχολίασε ειρωνικά οπαδός του Βαγγέλα, αλλά εμάς δεν μας αφορά το «πολιτικό» κουτσομπολιό...
......
*Γίνεται δημοσιογραφία Σιδηρόπουλου χωρίς ύβρεις κατά Μωραϊτη και Επιμελητηρίου Ξάνθης, επειδή «τόλμησαν» να στείλουν στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση για τον ειδικό φόρο για τα κρασιά;
«Έχοντας την εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι κάποιος υπάλληλος στο απέναντι γραφείο, όποτε βρίσκει ευκαιρία στέλνει και μια επιστολή ! Σε ένα ρεσιτάλ γραφικότητας αξιολόγησε ως σημαντικό -από όλα τα θέματα – αυτό του κρασιού και απέστειλε μια, ακόμη, επιστολή στον Πρωθυπουργό», έγραψε χαρακτηριστικά και τελείωσε τον... «τσομπάνη» καυστικά:
«...κάποιος πρέπει να τον μαζέψει (τον Στέλιο Μωραϊτη) βέβαια και να του εξηγήσει ότι είναι ένας Πρόεδρος ΕΒΕ σε μια μικρή πόλη...»!
-Μήπως βρω Σιδηρόπουλε κάποιος πρέπει να «μαζέψει» εσένα που το «παίζεις» τιμητής των πάντων και «κρύβεις την αλήθεια»;
-Ότι δηλαδή προηγήθηκε του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το Επιμελητήριο Δράμας στέλνοντας πολύ σκληρότερη επιστολή για το ίδιο ακριβώς θέμα στην Κυβέρνηση;
-Δηλαδή για τον ειδικό φόρο για το κρασί... Μήπως κάποιοι άλλοι είναι οι «γραφικοί» και απλά δεν βλέπουν τον «καθρέφτη» τους;
.......
*Διότι αν είναι «γραφικός» ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης επειδή στήριξε για μια ακόμη φορά τα μέλη του, τότε γραφικός είναι και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Δράμας και γενικά γραφικοί όλοι οι Πρόεδρο των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας που δεν έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση μόνο για τον ειδικό φόρο για το ελληνικό κρασί, αλλά και για την Ελληνική μπύρα!!
-Και ο μόνος που δεν...είναι γραφικός, είναι ο... Γ. Σιδηρόπουλος!!! Bingooooo
.......
*Οφείλω ωστόσο να ομολογήσω ότι ο παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Οδυσσέας Βουρβουκέλης, παρ’ ότι έγραψε για τον ειδικό φόρο για το κρασί τη φράση, «Καλούμε τους βουλευτές του νομού μας να πάρουν υπεύθυνη θέση απέναντι στο ζήτημα τους καλούμε επιτέλους να μην πουν και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», δεν χαρακτηρίστηκε... γραφικός από τον Σιδηρόπουλο!
Προφανώς γιατί δεν λέγεται Μωραϊτης ή Λύρατζης ή γιατί ο Οδυσσέας είναι... χορηγός στο Μέσον του! Διαλέγεις και παίρνεις.
.......
*Κι αφού περί οινοποιών ο λόγος, να σας αποκαλύψω ότι η οινοποιεία του Παναγιώτη Σγουρίδη έβγαλε ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ που κάνει θραύση..
-Μάλιστα όσοι δοκίμασαν τσίπουρο ΣΓΟΥΡΙΔΗ στο καφέ ουζερί ΝΕΟΝ –και δεν αναφέρομαι μόνο στους Χριστοφόρου, Δάγκα και Λάκη Στυλιανίδη- χαρακτήρισαν εκπληκτική την φετινή παραγωγή!

-Μπράβο λοιπόν στον αθόρυβο Ναπολέοντα! Κι ας μην βομβαρδίζει με δελτία τύπου τα ΜΜΕ...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »