*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

26 Νοεμβρίου
*«Σκαντζόχοιρος» δεν υπήρξαν ποτέ... Γι’ αυτό κι ότι είναι να γράψω και να πω, το λέω με το όνομά  του...!
Ακόμη κι αν αυτό μου έχει «στοιχίσει» σωρεία δικών... αλλά και παρεξηγήσεων.
.....

*Με απλά λόγια, και σήμερα δεν πρόκειται να ακολουθήσω την γραφή Σιδηρόπουλου... Δηλαδή δεν θα «γράψω» ούτε για... «σκελετούς», ούτε για «αλκοολικούς» ή... «γραφικούς» που δεν έχω την τόλμη να τους κατονομάσω... αλλά μόνο να τους καθυβρίζω εκ του ασφαλούς.
Αφιερώνω λοιπόν το σημερινό μου Shampoo (σ.σ. στη διπλανή στήλη) αποκλειστικά και μόνο στον Γ. Σιδηρόπουλο (αυτόκλητο υπερασπιστή της Αριστεράς...) και στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στη Ξάνθη Χρήστο Καπαγερίδη, επίσης αυτόκλητο υπερασπιστή των... Εθνικών μας θέσεων.
Όσοι έχετε την υπομονή ν’ αντέξετε την δική μου καθαρά προσωπική θέση, μπορείτε να το διαβάσετε, χωρίς να έχω καμιά απαίτηση να συμφωνήσετε μαζί μου.
Έτσι απλά... σεμνά και ταπεινά.
Π.Π.
.......
*Όπως κάθε χρόνο και φέτος (χθες για την ακρίβεια...), ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ψυχολογικού Κέντρου, μαζί με τα παιδιά...
(Ρεπορτάζ σελίδα 10)
-Με το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό της πλατείας, να δούμε ποιος και πότε θα το στολίσουν...
Και αν η υλοποιηθεί η «έκπληξη» που μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης..
......
*Πολύ «ενόχλησαν» τους Περιφερειακούς -όπως έμαθα από πρώτο χέρι- οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη για την δήθεν μελέτη που είχε στα «συρτάρια»του για την νέα γέφυρα των Πηγαδίων, ο τότε Νομάρχης Ξάνθης και νυν Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης με τη φράση, «αυτά είναι παραμύθια...»!!!
......
*Φυσικά αυτός που ενοχλήθηκε δεν ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αλλά αυτοί που για μια ακόμη φορά με ξένα... κόλλυβα, επιχείρησαν να εμφανίσουν ως δικό τους ένα έργο που καθ’ ολοκληρία ανήκει στους προκατόχους τους!
-Και συγκεκριμένα στους Βασίλη Τσολακίδη, Άρη Γιαννακίδη και Φώτη Καραλίδη.
.......
*Κι το αφελές ερώτημα...

-Μέχρι πότε θα περιμένω από τον κ. Γ. Σιδηρόπουλο να βγάλει από το... αρχείο του (!) την είδηση που είχε δημοσιεύσει στο μέσον του, σύμφωνα με την οποία η μελέτη της νέας γέφυρας Πηγαδίων, έγινε από τον... Γ. Παυλίδη; Μέχρι πότε; (σ.σ. Κι άλλη φορά του έγραψα... Giannis, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »