*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

21 Νοεμβρίου

*Σήμερα κανείς δεν πρέπει να χάσει τον μοναδικό τραγουδιστή της… «καψούρας», Χρήστο Πάζη στο CITY live!!!
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής ο οποίος έχει αρκετά μεγάλο fan club στην Ξάνθη, θα προκαλέσει χαμό αφού αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή όχι μόνο από την Ξάνθη αλλά και από γειτονικές πόλεις!
Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό!
-Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 6937 180069!
……

*Συνεχίζω με αποκλειστικό!
-Στην ταβέρνα «Πηρουνιές» στην Ξάνθη, γευμάτιζε χθες το απόγευμα το δημοφιλές συγκρότημα «IMAM BAILDI», λίγες ώρες πριν το live τους στο bar «NOSTOS» όπου από τις 22:30 το βράδυ παρουσίασαν ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα!
-Ο Λύσανδρος, ο Ορέστης, η Ρένα, ο Mc Yinka και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος απόλαυσαν τις λιχουδιές από τις «Πηρουνιές» συνοδεία κρασιού!
……

*Τα ιδρυτικά μέλη των Imam Baildi και αδέλφια, Λύσανδρος και Ορέστης, τι έψαχναν στον κατάλογο της Ταβέρνας «Πηρουνιές» να βρουν για να παραγγείλουν;;;
Το παραδοσιακό Ιμάμ Μπαιλντί;
-Δεν μου το αποκάλυψε ο παπαράτσι μου!
……

*Ιδού και η εκπληκτική τραγουδίστρια των «IMAM BAILDI», Ρένα Μόρφη, φωτογραφίζεται στο φακό του παπαράτσι μου αποκλειστικά για τους αναγνώστες της στήλης!
……

*Σήμερα, όπως και κάθε Σάββατο, το «BEER HOUSE» ΠΥΞΙΔΑ θα είναι ανοιχτό από το πρωί και μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα σας, επιλέγοντας μια, ανάμεσα από 60 διάσημες εμφιαλωμένες ή μία από τις 6 βαρελίσιες μπύρες από όλο τον κόσμο!
-Το «BEER HOUSE» ΠΥΞΙΔΑ που έκανε μια νέα αρχή τις καθημερινές ανοίγει στις 6 το απόγευμα και μόνο τα Σάββατα που έχει παζάρι, ανοίγει από το πρωί.
……

*Σας ενημερώνω ότι κάθε Δευτέρα στο «BEER HOUSE» ΠΥΞΙΔΑ μπορείτε να απολαύσετε 1 + 1 μπύρα δώρο, επιλέγοντας σε βαρελίσια «ξανθιά» ή κάποια «Wiess»!
……

*Και σήμερα Σάββατο βράδυ στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» άλλη μια ζωντανή λαϊκή βραδιά με την εκρηκτική Σίλια Λιώγα αλλά και τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά, Γιάννη Γαβριηλίδη και Στέλιο Κολοβός σε ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, αλλά κυρίως με καλό φαγητό!
-Να σας υπενθυμίσω ότι η Σίλια είναι η τρομερή τραγουδίστρια που πέρυσι είχε αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό με την… καταπληκτική… φωνή και την κιθάρα της!
-Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 25410 21010.
……

*Μουσική ως DJ, έπαιξε πρόσφατα, στο καφέ μπαρ DA VINCI, ο Αποστόλης Μαλουσάρης, αφήνοντας κυριολεκτικά… άφωνους όλους και εισπράττοντας μόνο θετικά σχόλια για τις μουσικές επιλογές του αλλά κυρίως για τις ικανότητές του στα… decks!

-Το καλύτερο σχόλιο που ακούστηκε στο μαγαζί ήταν: «Πώς να μην πιείς με τέτοιον DJ;;;…»!

-Μπράβο Αποστόλη αν και δεν… «σου το είχα!»…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »