*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

«Μάζωξη» φίλων Τζιτζικώστα σήμερα το πρωί στο Orange. Ενώ προεκλογικά ήταν «άφαντοι» οι περισσότεροι από τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, δύο Δήμαρχοι (Αβδήρων και Τοπείρου), ο γιατρός και Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γ. Καρασακαλίδης κ..α. βρέθηκαν μαζί, συζητώντας την στήριξη του Τζιτζικώστα που την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου επισκέπτεται την Ξάνθη!

31 Οκτωβρίου


Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη 3 υπήκοοι Συρίας για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα 
Συνελήφθησαν, προχθές (29-10-2015) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 23, 20 (άντρες) και 18 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι, όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο, κατείχαν και επέδειξαν σε αυτούς, τρία (3) πλαστά Υπηρεσιακά Σημειώματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.  
  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Συνελήφθη στο Ορμένιο 33χρονος υπήκοος Μολδαβίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 18 μη νόμιμους μετανάστες
 Συνελήφθη την Παρασκευή (30-10-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου –Ορμενίου,   από   αστυνομικούς   του   Τμήματος   Συνοριακής   Φύλαξης Διδυμοτείχου   της   Διεύθυνσης   Αστυνομίας   Ορεστιάδας,   33χρονοςαλλοδαπός,   υπήκοος   Μολδαβίας,   ο   οποίος   προωθούσε   στο εσωτερικό   της   χώρας   δεκαοκτώ   (18)   μη   νόμιμους   μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ.   αυτοκίνητο,   με   ρουμανικές   πινακίδες,   που   οδηγούσε   ο 33χρονος,   διαπίστωσαν   ότι   μετέφερε   με   αυτό,   παράνομα,   στο εσωτερικό της χώρας, δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. 
Ο   συλληφθείς   οδηγήθηκε   στον   κ.   Εισαγγελέα   Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.
Συνελήφθη 50χρονος μαγαζάτορας στο Σέλερο Ξάνθης για λαθρεμπόριο τσιγάρων
 
Συνελήφθη την Παρασκευή (30-10-2015) το πρωί, στο Σέλερο Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι εντόπισαν στο κατάστημά του 52 πακέτα τσιγάρων και 2 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
 Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.
ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 45ΧΡΟΝΟΥ  ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 
 Συνελήφθη την Παρασκευή (30-10-2015) το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς   της   Ομάδας   Δίωξης   Ναρκωτικών   του   Τμήματος Ασφάλειας   Ξάνθης,   36χρονη   ημεδαπή,   σε   βάρος   της   οποίας σχηματίσθηκε   δικογραφία     για   κατοχή   ναρκωτικών.   Στη   σχετική δικογραφία   περιλαμβάνεται   άλλος   ένας   45χρονος   ημεδαπός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα, ο οποίος αναζητείται.
 Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή   αστυνομικού   σκύλου   του   Τμήματος   Ασφάλειας Κομοτηνής,   στην οικία των δραστών, στο εσωτερικό της οποίας εντόπισαν την 36χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2 μέτρων
•1   νάιλον   συσκευασία   με   αποξηραμένα   κλαδιά   κάνναβης,
βάρους 1.324 γραμμαρίων
• 4   νάιλον   συσκευασίες   με   ακατέργαστη   κάνναβη,   συνολικού
βάρους 52,2 γραμμαρίων
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ   την   προανάκριση   ενεργεί   η   Ομάδα   Δίωξης   Ναρκωτικών   του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.
Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Καβάλα κατηγορούμενα για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (29-10-2015), στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχθές το μεσημέρι, τον 42χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 132 γραμμαρίων.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, τις οποίες, όπως προέκυψε, είχε εισάγει, λίγες ώρες νωρίτερα, από την Αλβανία.
Στην κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 41χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.
Κατασχέθηκαν επίσης οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »