*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

Με ξένα κόλλυβα όμως…αυτοδιαφήμιση και αυτοπροβολή...

31 Οκτωβρίου
ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Έργο των Γιαννακίδη και Φ. Καραλίδη, «αυτοδιαφημίζουν» ως δικό τους….οι Γ. Παυλίδης και Κ. Ζαγναφέρης!!!
 
 
 
  
*Η μόνη «συνεισφορά» σας στην κατασκευή της νέας γέφυρας των Πηγαδίων κύριε Παυλίδη, είναι η τεράστια καθυστέρηση ολοκλήρωσης και παράδοσής της! Κι έπειτα παραπονιέσαι γιατί εκφράζεις την "παλιά σκέψη"...
Για την ανεπάρκεια της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς, αφού μιλάνε ήδη οι ίδιοι οι πολίτες που βγαίνουν και τους καταγγέλλουν στην εκπομπή "Ανοιχτή γραμμή" από τον Έβρο μέχρι την Καβάλα και την Δράμα σε καθημερινή πλέον βάση….
-Αυτά που «κατηγορούσε» ο νυν Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης για τον προκάτοχό του, τα κάνει ο ίδιος και σε χειρότερο βαθμό…!
Αποτελεί όμως πραγματικά πρόκληση, ένα έργο που ξεκίνησε και δρομολογήθηκε από την απελθούσα διοίκηση της Περιφέρειας, δηλαδή τους Άρη Γιαννακίδη και Φώτη Καραλίδη και ο σημερινός Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης το "πολέμησε" παρά το στήριξε, να το εμφανίζει τώρα  ως…δικό του εμπαίζοντας την νοημοσύνη των πολιτών και χρεώνοντας μάλιστα στα capital controls την τεράστια καθυστέρηση της ολοκλήρωσής του κι όχι στην ανεπάρκεια της Διοίκησής του!!!
Αναφερόμαστε στην νέα γέφυρα των Πηγαδίων,  η ιδέα, μελέτη και κατασκευή του οποίου ξεκίνησε και δρομολογήθηκε επί διοίκησης Γιαννακίδη-Φ. Καραλίδη κι ενώ θα έπρεπε εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον να λειτουργεί, μόλις τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και παραλαβής, καθαρά λόγω της ανεπάρκειας της σημερινής διοίκησης!
Κι άλλες φορές γράψαμε ότι η σεμνότητα και ταπεινότητα για τους πολιτικούς, είναι μεγάλη αρετή…
Να προσκαλούν όμως, να «ποζάρουν» και να κάνουν δηλώσεις Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης (σ.σ. απο τον Ζαγναφέρη τουλάχιστον περιμέναμε περισσότερη σοβαρότητα...), στα ΜΜΕ επί χρόνια…«σκυλόβριζαν» τους ίδιους και την παράταξή τους για λίγα λεπτά προβολή, μην έχοντας το ήθος τουλάχιστον να πουν ότι το συγκεκριμένο έργο, σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε από τους…προηγούμενους και δεν είναι δικό τους;
Και ότι η μόνη …«συνεισφορά» τους στην στο συγκεκριμένο έργο, είναι η τεράστια καθυστέρηση ολοκλήρωσής του;;;
Και στο φινάλε κύριε Ζαγναφέρη (γιατί από τον Γ. Παυλίδη έχουμε συνηθίσει έργα της προηγούμενης διοίκησης να τα παρουσιάζει ως…δικά του και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μουσείο Χατζιδάκι και στις ανοησίες που έλεγε η «ξεναγός» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στους μαθητές-επισκέπτες...), δρομολογείστε επί τέλους ένα δικό σας μεγάλο έργο και προβάλτε το!
Με ξένα κόλλυβα όμως…αυτοδιαφήμιση και αυτοπροβολή; 
-Κι έπειτα διαμαρτύρεστε γιατί σας κατηγορούν ότι εκφράζετε τις «παλιές σκέψεις»….Αυτές που επί μια 15ετία τουλάχιστον ανοίγουν το δρόμο Εχίνου-Βουλγαρίας, υλοποιούν το αρδευτικό και φέρνουν….επενδύσεις-μαμούθ στη Ξάνθη, σαν εκείνη την περίφημη του Αιγύπτιου, αλλά μόνο στα...λόγια;;!!
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »