*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: Οι ηττημένοι των εκλογών έβαλαν τα τσιράκια τους να δημιουργήσουν θέματα με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ατύχησαν!

31 Οκτωβρίου
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ:
Κύριε Χατζηθεοδώρου του κομματικού σωλήνα, μη ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη! Νομίσαμε ότι η Κυβέρνηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούν όλη την ελληνική κοινωνία... Δεν γνωρίζαμε ότι τελούν υπό κομματική κηδεμονία!
Πριν καν προκηρυχθούν εκλογές για το Επιμελητήριο Ξάνθης, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε τις προθέσεις της για τον Φορέα, με υβριστική ανακοίνωση, ευθέως ανάλογη συγκεκριμένων δημοσιευμάτων που είχαν προηγηθεί αλλά και της ανακοίνωσης του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν Ξάνθης Γιώργου Μπατζακίδη που έχει καταγγελθεί για "νοθεία" στις εκλογές, χαρακτηρίζοντας τον μεν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης...«τσιράκι»του Αλέξανδρου Κοντού και «απαξιωμένο» Πρόεδρο, την δε κινητοποίηση και  σύσκεψη των Φορέων να αντισταθούν στα εξοντωτικά μέτρα του 3ου μνημονίου, ως μια…»παράσταση" θιάσου!
Προηγήθηκαν οι συνήθεις απαξιωτικές δηλώσεις του γραμματέα της Νομαρχιακής, σε τηλεοπτικό κανάλι που δυσφημεί κατ' εξακολούθηση όχι μόνο τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου αλλά και τον Φορέα, γιατί δεν "ενδίδει"...
Συγκεκριμένα με δήλωσή του στο Κανάλι 6 και στον Γ. Σιδηρόπουλου που ευθύς εξ’ αρχής επιχείρησε με κάθε τρόπο να «δυσφημήσει» αλλά και «διασπάσει» την σύσκεψη των Φορέων, ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την έκπληξή του για τις...ακατανόητες ενέργειες του Προέδρου του ΕΒΕ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το κάλεσμα σε σύσκεψη, χωρίς κατά τον ίδιο, να το γνωρίζουν οι ίδιοι οι βουλευτές!
Είδηση που ωστόσο δεν είναι αληθής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας στην λιτή δεξίωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης το μεσημέρι της Τετάρτης για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ όταν είδε τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη με τον οποίο γνωρίζονται και είναι φίλοι από παλιά, έσπευσε μόνος να του πει ότι "είχαν προγραμματίσει με τους άλλους δύο βουλευτές να επισκεφθούν το Επιμελητήριο το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο η αναγκαία παρουσία τους στη Βουλή, ανέβαλε την επίσκεψη αυτή για την Δευτέρα! (σ.σ. Τελικά η σύσκεψη όλων των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ θα γίνει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ξάνθης)
Μάλιστα ο Γ. Χατζηθεοδώρου μίλησε στις δηλώσεις του για ένα απαξιωμένο Πρόεδρο και χαρακτήρισε «θίασο» το Επιμελητήριο Ξάνθης, το διοικητικό του συμβούλιο και τους Φορείς που συμμετείχαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σκληρά οικονομικά μέτρα, βάζοντας στο "κάδρο" και τον ηττημένο από τον εκλογικό Νόμο κι όχι τους ψηφοφόρους πρώην βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό.
«Προφανώς οι ηττημένοι των εκλογών έβαλαν τα τσιράκια τους να δημιουργήσουν θέματα με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ατύχησαν», σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αναφερόμενος στην σύσκεψη των Φορέων του Νομού και εκτίμησε ότι «ήταν το τελευταίο του χαρτί» καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στο Επιμελητήριο!!!
(σ.σ. Εκλογές των Επιμελητηρίων Ελλάδος που ωστόσο θα γίνουν τον...Δεκέμβριο του 2016!!! Δηλαδή 14 μήνες μετά! Τόσο κοντά...).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΗ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ… ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΜΘ
Άμεση ωστόσο ήταν και η απάντηση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιου Μωραΐτη  που αφού διευκρίνισε ότι «την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.30 θα γίνονταν σύσκεψη με τους εκπροσώπους των  Επιμελητηρίων ΑΜΘ στη Ξάνθη» και «μόνος του ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην δεξίωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κι είναι προς τιμή του, ενώπιον και των δύο άλλων βουλευτών, του είπε ότι ήθελαν να επισκεφθούν το Επιμελητήριο την Παρασκευή να συζητήσουν και ν΄ ακούσουν τα προβλήματά των Φορέων, αλλά επειδή θα απουσιάζουν στην Βουλή, η επίσκεψη αυτή θα μπορούσε να γίνει  την Δευτέρα, απάντησε ιδιαίτερα καυστικά  στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
"Θεώρησα λοιπόν δεδομένο ότι ήθελαν ν’ ακούσουν τις προτάσεις και τις απόψεις των Φορέων όλου του Νομού Ξάνθης. Δεν γνώριζα ότι θα αντιδράσει έτσι ο κομματικός σωλήνας και θα τους υποκαταστήσει... δεν γνώριζα ότι έπρεπε να πάρουν την άδεια και απο τον κηδεμόνα τους, την επόμενη φορά θα το φροντίσω",  σχολίασε δηκτικά ο κύριος Στέλιος Μωραϊτης και συνέχισε:
"Οι προσωπικές ύβρεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χατζηθεοδώρου σε βάρος μου, θα μου ήταν αδιάφορες, αν αυτές δεν απευθύνονταν και στους φορείς του Νομού αλλά και σε όσους συμμετείχαν στην σύσκεψή μας. Προφανώς θα ενοχλήθηκε και από την μαζικότητα και δυναμική συμμετοχή των Φορέων αλλά και την αποφασιστικότητα όλων των μελών και παραγωγικών τάξεων για κινητοποιήσεις και αντίσταση στα ληστρικά μνημόνια και την "λαίλαπα" που εξοντώνουν όλους μας.  Εκ κακού κόρακος, κακόν ωόν αλλά Κύριε Χατζηθεοδώρου. Μη ξύνεσαι στη γλίτσα του τσομπάνη…Αν εσείς είχατε και έχετε προσωπικό πρόβλημα με κάποια μέλη μας επειδή εγκατέλειψαν  τον ΣΥΡΙΖΑ εξ’ αιτίας του τρίτου Μνημονίου και πήγαν στην Λαϊκή Ενότητα, ή και με μένα προσωπικά γιατί το Επιμελητήριο μπήκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. "μπροστάρης" στην προσπάθεια αυτή, δική σας η επιλογή.
Εμείς όμως σας μιλάμε για την αγωνία μας για το μέλλον της περιοχής, των μαγαζιών και των επιχειρήσεών μας κι εσείς ως δημόσιος υπάλληλος και κομματικός ινστρούχτορας  μας  μιλάτε για τις εκλογές στο Επιμελητήριο!
Χάρισμά σας ένα Επιμελητήριο χωρίς μέλη και με τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μια πίσω από την άλλη. Ελάτε μαζί με τους υποβολείς σας, να σας δώσουμε τα κλειδιά από τώρα. Και δημόσια συγνώμη για την αφέλειά μας…Νομίσαμε ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί όλη την ελληνική κοινωνία κι όχι μόνο το 35.46% των νυν ψηφοφόρων του. Το υπόλοιπο 65.5%, η μεγάλη δηλαδή πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα σας είναι εχθρική ή αδιάφορη;!
Συγνώμη αλλά μέχρι χθες πιστεύαμε  ότι οι βουλευτές που εκλέχθηκαν στο Νομό μας,  είναι βουλευτές Ξάνθης κι όχι του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Γ. Χατζηθεοδώρου. Προσωπικά ομολογώ ότι πλανήθηκα από τις κομματικές σας ανακοινώσεις…Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Δικαίωμά σας ωστόσο και απόλυτα σεβαστό, να απέχετε συνειδητά από τον αγώνα της Κοινωνίας και της Θράκης μας... Ο ρόλος του υβριστή όμως, δεν δίνει σε κανέναν το άλλοθι της λιποταξίας και της διατεταγμένης υπηρεσίας να διασπάσει την ενότητα και τον αγώνα μας.
Κύριε Χατζηθεοδώρου και σας, αλλά και όλους όσους σκέφτονται και λειτουργούν όπως εσείς, σας  παραδίδουμε στη συνείδησή σας αλλά και την συνείδηση του Ξανθιώτικου λαού. Εμείς απολογούμαστε στα μέλη μας και τον Ξανθιώτικο λαό. Ψάξτε λοιπόν για "τσιράκια" στον δικό σας κομματικό καθρέφτη και απλά... Άφες αυτοίς».

NE ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας»
Το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Επιμελητηρίου Ξάνθης και των Φορεών ανέφερε τα παρακάτω:
«Με έκπληξη λάβαμε την πρόσκληση του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης, για την συνεδρίαση με τους φορείς της πόλης και τους βουλευτές την ερχόμενη Δευτέρα.
Η αυθαίρετη πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΒΕ στα πλαίσια της «παράστασης» που δίνει το τελευταίο διάστημα, εκθέτει τον ίδιο, αλλά δυστυχώς κι αυτούς που εκπροσωπεί.

Ποιες απόψεις, θέσεις και προτάσεις θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε, αφού δεν έχει προηγηθεί καμία πρότερη συνάντηση το προηγούμενο διάστημα με το Δ.Σ. του ΕΒΕ, όπως όφειλε να γίνει.
Οι Βουλευτές κι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη συναντώνται με όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά και απλούς πολίτες του τόπου και δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν καμία επαφή και με τον πρόεδρο του ΕΒΕ.
Τα παιχνίδια του απαξιωμένου προέδρου, που φανερά πλέον λειτουργεί ως εντολοδόχος του παλιού, που ξηλώθηκε, γίνονται αντιληπτά και εκπροσωπούν απολιθωμένες πολιτικές.
Οι πόρτες είναι ανοιχτές για συνεργασία με όλους τους φορείς.

 Θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια με όλους τους παραγωγικούς φορείς του τόπου ώστε να βοηθήσουμε με λύσεις για το καλό όλων των πολιτών της Ξάνθης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »