*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

10 Οκτωβρίου
*Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις Δημαρχόπουλου (ΣΔΑΝ) και Θωμά Μίχογλου (Δήμος Τοπείρου), όπως φάνηκε και από τον διάλογο που είχε ο Πάνος Παπαδόπουλος με τον δεύτερο την Πέμπτη στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel.
-Βέβαια στην αρχή τα «μάσησε» λίγο ο Θωμάς, αλλά μετά... αυτοαποκαλύφθηκε!
(Σ.Σ. Ο Στέλιος Μωραϊτης κατά γενική ομολογία είναι άριστος και ως γεφυροποιός...).
……
*Τελικά όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος, ωστόσο τα λεφτά ακόμη δεν τα πήρε ο ΣΔΑΝ από τον Δήμο Νέστου για τα σκουπίδια (περίπου 120.000 ευρώ), διότι όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τοπείρου, έχουν «μπλοκάρει» από την Επίτροπο και από τα λεφτά αυτά, κάτι θα εισπράξει και ο Δήμος Τοπείρου...
-Άντε καλό ξεμπλοκάρισμα...
.......
*Αρκετές οι «μπηχτές» από Δημήτρη Βορίδη χθες στην εκπομπή του Αλέξανδρου Παυλικιάνου του Xanthi channel για τις διαδικασίες στην δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ.
……
*Τι ζήτησε και ζητάει ο Δημήτρης Βορίδης δημοσιοποιώντας τις θέσεις του χθες στο Xanthi channel;
-Εφόσον υπάρχει και θα έχει συνέχεια η παράταξη της Κοινωνίας Πολιτών, θα πρέπει να λαμβάνει την γνώμη όλων των μελών και να υπάρξουν διαδικασίες και συμμετοχή όλων των μελών... και όχι μόνο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων!
......
*Από αυτήν την άποψη, διότι τον άκουσα πολύ προσεχτικά, δεν έχει άδικο ο Δημήτρης Βορίδης...
-Θα υπάρξει λοιπόν συνέχεια ή δεν θα υπάρξει στην δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ από την ώρα που αποχώρησε οριστικά ο ιδρυτής της κ. Χρίστος Πούλιος;
Καλό και επίκαιρο το θέμα,  έχω όμως την εντύπωση ότι σχεδόν κανένα μέλος δεν μπορεί ή και δεν θέλει να απαντήσει... αλλά και να το συζητήσει!
......
*Άλλωστε από την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής Θανάσης Ξυνίδης ανακοίνωσε ότι «είναι η τελευταία του θητεία στον Δήμο Ξάνθης» ή θα πρέπει να υπάρξει νέος αρχηγός και επικεφαλής από τώρα ή το κάθε μέλος (δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι) αναγκαστικά εφόσον οδεύει στο «τελείωμα» η Κοινωνία Δημοτών θα προσχωρήσει κάπου αλλού...
.......
*Ήδη όπως λένε οι πληροφορίες μου ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος «φλερτάρει» τουλάχιστον με 3-4 μέλη της Κοινωνίας Δημοτών από τα οποία μάλιστα το ένα  προσφάτως επανεκλέχθηκε...
-Υπενθυμίζω επίσης -κι όπως αποκάλυψε αποκλειστικά  ο «Μ»- ότι η  πρόταση του Δημήτρη Βορίδη την Τετάρτη το βράδυ απορρίφθηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη της παράταξης! Που δεν ήταν ούτε οι μισοί από αυτούς που είχαν συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο.
.......
*Τι άλλο είπε ο Δημήτρης Βορίδης χθες στο Xanthi channel. «Δεν ξέρω αν είχαμε κερδίσει τον Δήμο Ξάνθης αν θα ‘μασταν δηλαδή καλύτεροι, σίγουρα όμως θα ήμασταν διαφορετικοί...».
-Και αμέσως μετά ανέλυσε και τις σκέψεις του για το πώς εννοεί αυτήν την διαφορετικότητα... «κολλώντας» ιδιαίτερα στο θέμα των αδέσποτων σκύλων!
.......
*Και το δικό μου αφελές ερώτημα... ως γενικότερα συμπέρασμα της πραγματικά αποκαλυπτικής συνέντευξης του «ρομαντικού» Δημήτρη Βορίδη χθες στο Xanthi channel
-Μήπως αν κερδίζατε τον Δήμο, θα δημιουργούνταν όμως και νέα πρότυπα Τσέπελη από ορισμένους σύντροφε Βορίδη;
-Και δεν αναφέρομαι βέβαια μόνο στον Μανώλη Φανουράκη λόγω της «πλούσιας» προϊστορίας του (σ.σ. Άλλωστε ο Τσέπελης ισχυρίζονταν ότι ήταν αποτελούσε μέλος της ομάδας του...) αλλά και σε άλλους πολλούς!

-Διότι Τσέπελης και σε «δημιουργούν» αλλά είναι... «αυτό-δημιουργείσαι».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »