*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Σεπτεμβρίου
*Κάποια «σκουλήκια» επιχείρησαν για τρίτη (!) φορά να «σπάσουν» τους «κωδικούς» email του «Μ». Έχουν φυσικά γνώσει οι «φύλακες» για την κακουργηματική τους πράξη... και σύντομα θα έχουμε συνταραχτικές αποκαλύψεις!
(σ.σ. Κάποιοι αρέσκονται άλλωστε σε ρόλο... hacker!).
.......
*Πολλές συζητήσεις θα προκαλέσει η πρωτοσέλιδη δήλωση του Κώστα Ζαγναφέρη για όσους ξεχνάνε ότι «οφείλουν την εξέλιξή τους στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας»... αφού ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης για μια ακόμη φορά λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
-Γι’ αυτούς που όταν βέβαια χάρις στην παράταξη της ΝΔ. πήραν την «καρέκλα» της εξουσίας, ξαφνικά έγιναν...ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί!
(σ.σ. Και δεν εννοώ φυσικά μόνο τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες του...).
.......
*Η διαφορά των ορόφων! Με 1.080 ευρώ τον μήνα «έκλεισαν» «Φαναράκια» - «La Piazza» τον πρώτο όροφο του ΕΒΕ Ξάνθης στην κεντρική πλατεία, επεκτείνοντας κι άλλο την δραστηριότητα των επιχειρήσεών τους.
Αντίθετα το φιλέτο της «γωνίας» της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Ξάνθης 73 τ.μ έφτασε στα ύψη, αφού «χτυπήθηκε» και κατοχυρώθηκε τελικά στο ποσόν των 6.080 ευρώ στον επιχειρηματία Θάνο Βαβίλη του Fratteli.
-Στον Νεκτάριο Γαβριηλίδη με τα πολλά... cone στον Δήμο Ξάνθης και όχι μόνο, τα συγχαρητήριά μου. Και σ’ ανώτερα...
......
*Η συγκεκριμένη εξέλιξη φυσικά είναι ιδιαίτερα αρνητική για τον Δήμο Ξάνθης και τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο δικαιώνοντας απόλυτα τον δημοτικό σύμβουλο Σιαμπάν Μπαντάκ που «φώναζε» στην Επιτροπή Ποιότητας για το χαμηλό μίσθιο με το οποίο νοικιάστηκε το φιλέτο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας 350 τ.μ στην κεντρική πλατεία... ΜΕΙΟΨΗΦΩΝΤΑΣ στην απόφαση, εξ’ αιτίας των όρων που έθετε η συγκεκριμένη δημοπρασία!
(Σ.Σ. Αν δεν κάνω λάθος, 2.500 ευρώ τον μήνα, για ισόγειο γωνία ακίνητο πέντε φορές μεγαλύτερο του ακινήτου του ΕΒΕ Ξάνθης!!!).
.......
*Η αστεία δικαιολογία του Δημάρχου Ξάνθης που καταγράφηκε μάλιστα και στα ΜΜΕ;
Δεν θέλω να γεμίσω καφέ το κέντρο της πόλης...!
Έτσι λοιπόν το ακίνητο του Δήμου Ξάνθης νοικιάζονταν για γραφεία ή εμπορικό μαγαζί, όχι όμως για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επειδή έτσι ήθελε ο Δημαρχόπουλος!!!
-Κατά πολλούς για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του φίλου του επιχειρηματία του La Piazza όπου βρίσκεται σε καθημερινή βάση για καφέ με την σύζυγό του και όπως λέγεται τον έχει «κλείσει» και για δημοτικό του σύμβουλο στις επόμενες εκλογές!
.......
*Φυσικά με την πρακτική του αυτή ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος το μόνο που κατάφερε ήταν να ζημιώσει τον Δήμο Ξάνθης από σημαντικά έσοδα (σ.σ. χιλιάδες ευρώ τον χρόνο!), κάτι που επεσήμανε και τότε φυσικά ο «Μαχητής»...
Με την ψήφο φυσικά και των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, που είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ κατά την άποψή μας για το συγκεκριμένο θέμα.
.......
*Σημειώνω μάλιστα ότι ο κύριος Δημαρχόπουλος κατέβασε το... ενοίκιο σε σχέση με την αρχική προσφορά, αφού στην δημοπρασία εμφανίστηκε μόνο ο... Φανουράκης που όταν είδε τι συνέβη και η «δουλειά» ήταν «μιλημένη» με την Τράπεζα, απλά έφυγε!
.......
*Αλήθεια αν το συγκεκριμένο ενοίκιο ήταν ιδιωτικό του, θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης...;

Έτσι από αφέλεια ρωτάω κάθε ΑΡΜΟΔΙΟ, της δημόσιας διοίκησης και όχι μόνο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »