*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Υπό την πλήρη ανοχή της Τουρκίας που χρησιμοποιεί τους τζιχαντιστές για να πλήξει τους Τούρκους...!

30 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Τζιχαντιστές ενάντιοι στον Άσαντ συναντήθηκαν στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης… Και μάλιστα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων!
1cihat
Συνεχίζει να "υποθάλπει" τους τζιχαντιστές η Τουρκία με την ανοχή δυστυχώς και της Αμερικής αλλά και της Ευρώπης. Τρανή απόδειξη το παρακάτω δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας  Ταράφ (24/9/2015). (σ.σ. Η μετάφραση είναι απο τα Τουρκικά Νέα)
ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Οι οργανώσεις των τζιχαντιστών που έχουν πνίξει στο αίμα την Συρία συγκεντρώθηκαν μυστικά σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κωνσταντινούπολη και αποφάσισαν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τον εμφύλιο πόλεμο εκεί. Στην σύνοδο που έγινε υπό την ηγεσία του Ισλαμικού Συμβουλίου Συρίας, ανακοινώθηκε πως υπήρξε συμφωνία πάνω σε πέντε αρχές.
74 οργανώσεις, 52 ονόματα
Σύμφωνα με το κείμενο του Ιμπραήμ Βαρλί από την εφημερίδα Μπιργκιούν το έγγραφο που υπέγραψαν 74 οργανώσεις και δεκάδες μέλη της αντιπολίτευσης περιέχει τις εξής αρχές : ¨Ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ, διανομή εξοπλισμού ασφαλείας, έξωση όλων ξένων δυνάμεων από την Συρία όπως οι ISIS και η Χεζμπολλάχ, προστασία της ενότητας της Συρίας και αποδοχή των λαϊκών αιτημάτων για αναζήτηση λύσης¨.
Την ώρα που ο εμφύλιος της Συρίας έχει αφήσει πίσω του εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και έχει προκαλέσει το ξεσπίτωμα εκατομμυρίων ανθρώπων, ομάδες σαλαφιτών ισλαμιστών συγκεντρώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Στην συνάντηση αυτή που έγινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο, λήφθησαν αποφάσεις που θα κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τον πόλεμο.
Εφ. Ταράφ 24/9/2015
.....
Αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Ξάνθη ...αγωνιζόμαστε, για να μην θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς, για να σταματήσει να διαχέεται στην κοινωνία το δηλητήριο του φασισμού!
 
 
 
 


Με επιτυχία διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29.9 το αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που συνδιοργάνωσαν στη Ξάνθη, ο διδασκαλικός Σύλλογος, η ΕΛΜΕ, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΕΠΑΘ Δασκάλων και άλλοι φορείς. Το συλλαλητήριο πλαισιώνονταν απο μουσική και συνθήματα κατα της Χρυσής Αυγής και πλακάτ με ανάλογο μαχητικό περιεχόμενο.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχε τόσο ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστής Γρηγόρης Στογιαννίδης, όσο και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου που  τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται πάντα στους δρόμους ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό.
Στην εκδήλωση τονίστηκε χαρακτηριστικά από τους οργανωτές: 
-Εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Δεν ξεχνάμε ούτε τις επιθέσεις κατά μεταναστών, ούτε τις επιθέσεις στην πόλη μας, ενάντια σε συνδικαλιστές, σε ανθρώπους της μειονότητας αλλά και σε κοινωνικούς χώρους.
-Ο Πάυλος Φύσσας, αποτέλεσε σύμβολο για μια γενιά που αγωνίστηκε και αγωνίζεται με πάθος για να καθορίζει η ίδια το μέλλον της. Έγινε σύμβολο γιατί στο πρόσωπο του συμπυκνώθηκαν αυτά που μας χωρίζουν από τον κόσμο του μίσους και του φόβου.
-Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, για να μην θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς, για να σταματήσει να διαχέεται στην κοινωνία το δηλητήριο του φασισμού, για να βάλουμε ένα τέλος στο νεοναζιστικό έκτρωμα μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία , στις γειτονιές μας.
Στις δηλώσεις τους στο Xanthi channel ο Γραμματεας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηθεοδωρου και το μελος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ Μηλιατζημ Τζεμαλη αναφέρθηκαν στους αγώνες του λαού κατά της καταπολέμησης του ρατσισμού και του ναζισμού, τονίζοντας οτι ο αγώνας θα είναι συνεχής κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού. 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »