*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

ΣΥΝΕΛΗΦΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

29 Σεπτεμβρίου

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου κακοποιεί βάναυσα τον σκύλο του
Βίντεο-σοκ: Δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κακοποιεί βάναυσα τον σκύλο του
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Παγγαίου και ολόκληρης της Καβάλας βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παγγαίου να κακοποιεί με βάναυσο τρόπο τον ίδιο τον σκύλο του.
Ο 68χρονος δημοτικός σύμβουλος (της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου) φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα ξύλινο μπαστούνι και με αυτό να χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα το σκυλί, που ήταν δεμένο στην αυλή του σπιτιού του.
Στο βίντεο, το ζώο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο και τον 68χρονο να το βρίζει και να του φωνάζει "φάτο", θέλοντας προφανώς να το αναγκάσει να φάει φαγητό, που δεν ήθελε. Στο σημείο της κακοποίησης σπεύδουν τρεις γυναίκες που σταματούν την κακοποίηση του σκυλιού, αποτρέποντας τον 68χρονο να το χτυπάει.
Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.
Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου του Δήμου Παγγαίου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού.
"Έφυγε" στα 77 του χρόνια ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης
 
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε ο  Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και σε κάθε περίπτωση αποτελεί απώλεια για το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε για αρκετές δεκαετίες. Σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος της Ξάνθης, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ.
Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση:
"O πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »