*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ευτυχώς διαβάζουν maxitisthrakis.blogspot.gr!

28 Αυγούστου


Ένα ακόμη μεγάλο «ευχαριστώ» από την ΕΟΚ για Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και Δέσποινα Παρτσαλίδου!

Ένα ακόμη ευχαριστώ λέει η Ελληνική Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης μετά τα σχόλια του «Μαχητή» μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα της, θέλοντας να ευχαριστήσει κάποιους ακόμη ανθρώπους από την Ξάνθη που βοήθησαν στην άψογη φιλοξενία των εθνικών ομάδων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά....  
Το ένα ακόμη «ευχαριστώ» απευθύνεται στο Δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στην Αντιδήμαρχο Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου (σ. σ. ανακαίνισαν σημαντικά το Κλειστό Φ. Αμοιρίδης ενώ σύντομα βελτιώνουν και τον κλιματισμό του γηπέδου αφού έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για την αγορά νέων κλιματιστικών!) και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης...
Ενώ το προηγούμενο ευχαριστώ απευθύνονταν μόνο στο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη (που δεν πρόσφερε τίποτα...) και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη...
-Ευτυχώς που οι άνθρωποι της ΕΟΚ διαβάζουν....maxitisthrakis.blogspot.gr και έτσι αποκατέστησαν μια μεγάλη αδικία! Ευτυχώς...
5 &6 Σεπτεμβρίου

Σε Έβρο, Κομοτηνή &Ξάνθη η Ντόρα Μπακογιάννη-Θα συναντήσει και τον πρώην φανατικός της οπαδό κύριο Ιλχάν;
Στην Θράκη θα βρεθεί στις 6 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και απλούς πολίτες. Η περιοδεία της κ. Μπακογιάννη θα ξεκινήσει από τον Έβρο το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου ωστόσο ο πρώην «δικός» της κ.Ιλχάν ήδη την....»εγκατέλειψε» και κατεβαίνει πρώτος στη λίστα του Ποταμιού Ξάνθης.
Ήδη η τοπική οργάνωση του κόμματος καταρτίζει το πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων.
Το πρόγραμμα της επίσκεψής της δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό, κάτι που αναμένεται στις επόμενες ημέρες.
Την επόμενη μέρα η Ντόρα Μπακογιάννη θα κάνει επισκέψεις στο νομό Ξάνθης όπου θα έχει συνάντηση με τους πρώην πολιτευτές της Τουρκές και τον γιατρό Δημήτρη Παναγιωτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσει και τον πρώην αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κυριακίδη.

Σύλληψη 53χρονου στην Ξάνθη για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη την Πέμπτη (27-8-2015) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.   
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 53χρονου, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν:
2 φυτά κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών
2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 302,8 γραμμαρίων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.
51χρονος και 32χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα της διάρρηξης σε αποθήκη στη Γενισέα!
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή 28-8-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Άβδηρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να έχουν διαρρήξει αποθήκη οικίας, χωρίς όμως να έχουν αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της.
38χρονος έκλεψε μοτοποδήλατο στην Καβάλα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, στις  (26-8-2015) το απόγευμα, αφαίρεσε από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Σύλληψη 25χρονου Ολλανδού στους Κήπους για παράνομη οπλοκατοχή  
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-8-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ολλανδίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ο 25χρονος επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στον ταξιδιωτικό του σάκο, ένα (1) πιστόλι κρότου - λάμψης, εκατό (100) φυσίγγια κρότου και μία (1) γεμιστήρα, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
2 Βούλγαροι διακινητές μετέφεραν με 2 φορτηγά 38 λαθρομετανάστες από Ιράκ & Συρία!
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (28-8-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 35 και 36 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα οχτώ (38) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι ένα (21) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δεκαεπτά (17) υπήκοοι Συρίας.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, κατά τη διάρκεια ενδελεχούς έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε ο 35χρονος, εντόπισαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους μετέφερε παράνομα ο δράστης στο εσωτερικό της χώρας.
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε, εντόπισαν δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-2 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα
-το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ και 32 λέβα Βουλγαρίας
-3 κινητά τηλέφωνα  
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Διδυμοτείχου.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά

Μια νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγη ώρα αφού υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και προκηρύχθηκαν επίσημα οι εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου.
Η νέα δημοσκόπηση έγινε από την Metron Analysis και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά του Σαββάτου.
Δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει πολύ έδαφος σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου και πλέον η μάχη με τη Νέα Δημοκρατία, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πια, έχει γίνει... ντέρμπι.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 22,2%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί μόλις μια μονάδα πίσω, με 21,2%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,4%, το Ποτάμι με 5,1%, το ΚΚΕ με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, η Ένωση Κέντρου του Βασίλη Λεβέντη με 3,8% και η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη με 3,1%. Στο 1,7% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 10,1% και οι "δεν ξέρω δεν απαντώ" στο 1,1%.
Στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29%, η Νέα Δημοκρατία 27,8%, η Χρυσή Αυγή 8,3%, Το Ποτάμι 6,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΠΑΣΟΚ 5,4%, η Ένωση Κέντρου 4,9%, Λαϊκή Ενότητα 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,3%.



Όσον αφορά στην εκτίμηση εδρών, ο ΣΥΡΙΖΑ "βγάζει" 129 βουλευτές, η Νέα Δημοκρατία 75, η Χρυσή Αυγή 23, Το Ποτάμι 18, το ΚΚΕ 16, το ΠΑΣΟΚ 15, η Ένωση Κέντρου 13 και η Λαϊκή Ενότητα 11.



Το 72% των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και μόλις το 22% θετικά, ενώ το 79% τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και μόλις το 17% είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.
Επίσης, το 73% των ερωτηθέντων θεωρεί πως δεν έχει νόημα ο χαρακτηρισμός μνημονιακός / αντιμνημονιακός.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »