*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

28 Αυγούστου
*Τελικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Είχε δίκαιο η Αθάνατη Μάνα μου...
-Πιστεύεις σε κάποιους ανθρώπους ότι έχουν όραμα και θ’ αλλάξουν τα πράγματα και σου προκύπτει όχι μόνο μια από τα ίδια...αλλά το «χειρότερο» από αυτό που οι ίδιο κατηγορούσαν!
.......
*Τρανό παράδειγμα δυστυχώς και ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, Εξ΄ αιτίας του οποίου όχι μόνον εγώ (σ.σ. με σωρεία ανακοινώσεων σε βάρος μου από τον πρώην Δήμαρχο...) αλλά και ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, φάγαμε τη λάσπη της «χρονιάς» επειδή τον στηρίξαμε και αντισταθήκαμε στον «πόλεμο» ενός συστήματος που όμοιό του δεν είχε γνωρίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση...
-Το αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος «κύριος», να εξελίσσεται χειρότερος σε έπαρση, αλαζονεία και σκοτεινή διαχείριση από τον... προκάτοχό του!
-Ενώ μέσα από τον Δήμο και τις δημοτικές εταιρείες, να «ενισχύει» τους… μέχρι πρότινος λασπολόγους, προκειμένου να τα έχει καλά με όλους!
.......
*Επί της ουσίας όμως: Τι ήθελε λοιπόν ο Κώστας Κούσης και τηλεφώνησε στο «Μαχητή» καταγγέλλοντας την σε βάρος της επιχείρησής του πρακτική του Δήμου Αβδήρων με εντολές φυσικά του νέου δημάρχου -για να μην αδικώ τις υπηρεσίες- ...
-Εισέπραξε χθες τις πρωτοφανείς απειλές του καθηγητή κυρίου Τσιτιρίδη που όχι μόνο τον ΑΠΕΙΛΗΣΕ ότι θα τον πάει στα δικαστήρια, αλλά τον κάλεσε να.... ανακαλέσει την καταγγελία του, διότι άλλως «όσο είναι αυτός Δήμαρχος, ο Δήμος Αβδήρων, δεν θα αγοράσει ούτε μια...λάμπα από την επιχείρησή του!!!».
-Λες και ο Δήμος είναι... ΙΧ «μαγαζί» του δηλαδή!
.......
*Φυσικά ο Κώστας Κούσης όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά του έδωσε να καταλάβει του κυρίου καθηγητή ότι...
-Ουδείς είναι υπεράνω των Νόμων και δεν είναι δυνατόν να ΖΗΜΙΩΝΕΙ ο κύριος Τσιτιρίδης τον Δήμο Αβδήρων κατά 1000 ευρώ επί πλέον και να ζητάει και τα... ρέστα!
-Αγοράζοντας λάμπες σε πολύ υψηλότερες τιμές από την δική του προσφορά και μάλιστα με την υψηλή ποιότητα της Philips.
.......
*Ποια είναι η θέση του «Μαχητή» για τις απειλές του καθηγητή κυρίου Τσιτιρίδη; Ιδού τα δικαστήρια, πριν σε πάμε εμείς φίλτατε Δήμαρχε Αβδήρων...! Όπως πήγαμε τον προκάτοχό σου μετά από δικές σου καταγγελίες κι όπως ήδη σε πήγε και γνωστός βιοτέχνης που εξ’ αιτίας του Δήμου, υπέστη σοβαρές καταστροφές στην επιχείρησή του στις προ ολίγων μηνών πλημμύρες στη περιοχή της Νέας Κεσσάνης κι εσύ δεν σήκωνες ούτε τα τηλέφωνα... Αυτά για σήμερα!
(Σ.Σ. Κοίτα για ποιόν βάλαμε το στήθος μπροστά και συγκρουστήκαμε με το σύστημα Τσολακίδη επί μια 4ετία...! Όταν οι όψιμοι νυν φίλοι του, όλες τις καταγγελίες που έστελνε στα ΜΜΕ, τις έστελναν στα καλάθια των αχρήστων... Να τον χαίρεσαι Σπύρο Γαλανόπουλε! Διότι δυστυχώς έχεις κι εσύ «ευθύνη» όπως και ο Μπιρόλ του Σελέρου, για την σημερινή αλαζονεία και αχαριστία του κυρίου Τσιτιρίδη...).
.......
*Και μετά από τις απειλές του κυρίου Τσιτιρίδη, κλείνω αυτό το κομμάτι με μια παρότρυνση σε όλους τους επιχειρηματίες από τους οποίους προμηθεύεται υλικά ο Δήμος του Αβδήρων...
-Μην πτοείστε κι όπου διαπιστώνεται παρόμοια φαινόμενα, καταγγείλτε τα. Ο Δήμος Αβδήρων ανήκει μόνο στους δημότες του και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!

(Σ.Σ. Και επειδή μάλλον ο κύριος Τσιτιρίδης εξέλαβε την ανοχή μας στα «έργα» του ιδίου και των στενών συνεργατών του τύπου Χατζόπουλου ως... αδυναμία, ας κάνει λίγη υπομονή γιατί λίαν συντόμως θα ασχοληθούμε και τις «αμαρτωλές» ιστορίες της κολλητής του Εύας Τσακίρη, για τις οποίες δεν έχει λογοδοτήσει κανείς μέχρι σήμερα...!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »