*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

29 Αυγούστου
«Σήμερα στην μειονότητα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα αφού είναι μία κινούμενη άμμος και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τις θα γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών. Τα πράγματα πάντως θα είναι πολύ διαφορετικά....γιατί δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά ότι η μειονότητα ψηφίζει πρόσωπο κι όχι κόμμα κι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σε μεγάλο βαθμό έχει απογοητεύσει την κοινωνία με όσα είπε προεκλογικά και δεν έκανε οπότε πιστεύω ότι θα υπάρξει μεταστροφή του εκλογικού σώματος».
(Ο Ιρφάν Χατζηγκενέ σε δηλώσεις του στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Χατζηγκενέ πες αλεύρι... Κι εσύ και ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, από τον Μετέ εξαρτιέστε.... Τουλάχιστον νάχετε την εντιμότητα να το λέτε!
……………


«Ποια είναι η θέση του «Μαχητή» για τις απειλές του καθηγητή κυρίου Τσιτιρίδη; Ιδού τα δικαστήρια, πριν σε πάμε εμείς φίλτατε Δήμαρχε Αβδήρων...! Όπως πήγαμε τον προκάτοχό σου μετά από δικές σου καταγγελίες κι όπως ήδη σε πήγε και γνωστός βιοτέχνης που εξ’ αιτίας του Δήμου, υπέστη σοβαρές καταστροφές στην επιχείρησή του στις προ ολίγων μηνών πλημμύρες στη περιοχή της Νέας Κεσσάνης κι εσύ δεν σήκωνες ούτε τα τηλέφωνα...».
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Μετά τον Τσολακίδη... ο Τσιτιρίδης! Δηλαδή ο... Τσολακίδης Νο 2!

…………….

Σεμνά & Ταπεινά
*Καταρρέει το ΠΟΤΑΜΙ στις δημοσκοπήσεις, όσο κι αν ο μεγάλος πόθος του Σταύρου Θεοδωράκη είναι να γίνει Υπουργός του... Τσίπρα!
Εκεί που ο Σταύρος προσδοκούσε να ρθεί 3ο κόμμα, με τις νέες δημοσκοπήσεις πιάνει «ουρά», ενώ αντίθετα ο Λαφαζάνης παρά τη λάσπη και τον πόλεμο, φαίνεται να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά...
.......
*Στην Ξάνθη πάντως τόσο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, όσο και ο Στάθης Γιαννακίδης, βρίσκονται στη λίστα των 50 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν δυνατά Τσίπρα και Μνημόνιο 3.
Οπότε ο Τσίπρας αν ξαναγίνει Πρωθυπουργός, θα είναι ασέβεια να μην δώσει έστω ένα Υφυπουργείο στον Χουσεΐν...
Εδώ έγινε υπουργός (έστω και για 20 μέρες) ο... Φίλιππας Τσαλίδης! Μόνο δηλαδή ο Κεραμάρης των ΑΝΕΛ μαζί με την φίλη μου  Χρύσα Ούτση έμειναν απ’ έξω...
......
*Μετά το ναυάγιο ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ (ο ΓΑΠ δεν δέχτηκε να «διαλύσει» το κόμμα του...), το πιο πιθανό είναι ο Δημήτρης Σαλτούρος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου με δεύτερο μειονοτικό και τρίτο τον Γιώργο Χουλιάρα ή τον Ανέστη Αντωνιάδη.
Το Σαββατοκύριακο πάντως συνεδριάζει η Νομαρχιακή για να κάνει τις δικές της εισηγήσεις...
ΠΑΣΟΚ που με την Φώφη πάει καλά προς το παρόν στις δημοσκοπήσεις και διεκδικεί με αξιώσεις την 3η έδρα στη Ξάνθη!
…………..

Ευτυχώς διαβάζουν maxitisthrakis.blogspot.gr!
Ένα ακόμη μεγάλο «ευχαριστώ» από την ΕΟΚ για Δήμαρχο Ξάνθης και Δέσποινα Παρτσαλίδου!
Ένα ακόμη ευχαριστώ λέει η Ελληνική Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης μετά τα σχόλια του «Μαχητή» θέλοντας να ευχαριστήσει κάποιους ακόμη ανθρώπους
από την Ξάνθη που βοήθησαν στην άψογη φιλοξενία των εθνικών ομάδων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.  
Το ένα ακόμη «ευχαριστώ» απευθύνεται στο Δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στην Αντιδήμαρχο Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης...
Ενώ το προηγούμενο ευχαριστώ απευθύνονταν μόνο στο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη...
-Ευτυχώς που οι άνθρωποι της ΕΟΚ διαβάζουν... maxitisthrakis.blogspot.gr και έτσι αποκατέστησαν μια μεγάλη αδικία! Ευτυχώς...
……………..

Με έμπνευση από την καμπάνια Καραμανλή το 2007
το σύνθημα της ΝΔ! ΟΧΙ στη φορολογία των αγροτών!
Με έμπνευση από την προεκλογική εκστρατεία του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές του 2007, αλλά και σε εκείνες του 2000, είναι τα πρώτα δημιουργικά της Νέας Δημοκρατίας.
Το σύνθημα “Τώρα πάμε μπροστά”, παραπέμπει στο “Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”, που είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2007, όπως φαίνεται και από τη σχετική αφίσα.
Το σύνθημα “Ξεκινάμε”, παραπέμπει ευθέως στο “Νέο ξεκίνημα”, που είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2000.
Το πολιτικό αποτύπωμα του Κώστα Καραμανλή είναι και πάλι εμφανές στη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας, που έχει επιστρέψει στη διεκδίκηση του μεσαίου χώρου, και την έκφραση του κοινωνικού κέντρου.
Σημειώνεται οτι με εντολές του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ήδη ομάδα με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό, ετοιμάζει το αγροτικό πρόγραμμα του κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία πιστή στη θέση της, λέει ΟΧΙ στην φορολογία των αγροτών και κτηνοτρόφων, που αποτελούν τον πλέον παραγωγικό ιστό της Ελληνικής κοινωνίας.
……………

5 & 6 Σεπτεμβρίου
Σε Έβρο, Κομοτηνή & Ξάνθη η Ντόρα Μπακογιάννη
Στην Θράκη θα βρεθεί στις 6 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου και θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και απλούς πολίτες. Η περιοδεία της κ. Μπακογιάννη θα ξεκινήσει από τον Έβρο το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου ωστόσο ο πρώην «δικός» της κ.Ιλχάν ήδη την....»εγκατέλειψε» και κατεβαίνει πρώτος στη λίστα του Ποταμιού Ξάνθης.
Ήδη η τοπική οργάνωση του κόμματος καταρτίζει το πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων.
Το πρόγραμμα της επίσκεψής της δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό, κάτι που αναμένεται στις επόμενες ημέρες.


Την επόμενη μέρα η Ντόρα Μπακογιάννη θα κάνει επισκέψεις στο νομό Ξάνθης όπου θα έχει συνάντηση με τους πρώην πολιτευτές της Τουρκές και Γιατρό Δ. Παναγιωτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσει και τον πρώην αντιδήμαρχο Α. Κυριακίδη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »