*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

"Ξέφραγο" αμπέλι έχει γίνει το γήπεδο του ΑΟΞ, σε όλους έχει δώσει κλειδί ο Χατζημεστής και γυμνάζονται ενώ πληρώνει....ο Δήμος Ξάνθης!

04 Αυγούστου
ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης εδώ και μια 10ετία χιλιάδες ευρώ φώτα, νερά, συντήρηση κλπ για ένα γήπεδο που δεν του....ανήκει και διαχειρίζονται άλλοι! Να παρέμβει ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης  κ.Ρακιτζής!
*Τα "βρήκε" ο Παναγιώτης Σιδέρης με τον Μπάμπη Χατζημεστή και το "μπάχαλο-σκάνδαλο" συνεχίζεται, ενώ Διαμαντής και Παλαίμαχοι "σιωπούν"! 

Έντονο θόρυβο δημιούργησαν στην κοινή γνώμη και κυρίως στον αθλητικό κόσμο οι αποκαλύψεις του "Μαχητή" για την νέα 5ετή σκανδαλώδη σύμβαση του Δήμου Ξάνθης με το ανύπαρκτο σωματείο ΑΟΞ του γνωστού Παναγιώτη Σιδέρη. Συγκεκριμένα ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να πληρώνει ρεύματα, νερά και συντήρηση για ένα γήπεδο που......δεν του ανήκει, επειδή ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος έκρινε έτσι!
Η απόφαση πέρασε απο το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας κατά πλειοψηφία, ενώ ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που καυτηρίασε το πρωτοφανές σκάνδαλο και δέχτηκε τις πρωτοφανείς ύβρεις του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ήταν ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ Νίκος Ανταμπούφης επειδή χτύπησε ένα "κατεστημένο" ετών! 
Την ίδια ώρα, "σιωπούν" για το συγκεκριμένο θέμα Χριστόφορος Διαμαντής και Παλαίμαχοι Ξάνθης, ενώ έκπληκτοι οι αθλητικοί παράγοντες, αναρωτιούνται τι συνέβη και μετά απο χρόνια τα "βρήκαν" Χατζημεστής και Παναγιώτης Σιδέρης που εξακολουθεί να παραμένει όχι μόνο ισόβιος Πρόεδος ενός ανύπαρκτου αθλητικού σωματείου, αλλά να εισπράττει ο ίδος επί χρόνια τα ενοίκια των μαγαζιών και κανείς να μην γνωρίζει τι συμβαίνει! 
Γενική απαίτηση της κοινωνίας!
 -Να μπούν ελεγκτές δημόσιοι διοίκησης, για το σκανδαλώδη "σύμβαση" του Δήμου Ξάνθης με το γήπεδο του ΑΟΞ και να γίνει έρευνα σε βάθος τουλάχιστον 10ετίας!
-Να παρέμβει Εισαγγελέας για τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την πρωτοφανή και σκανδαλώδη σύμβαση με το ανύπαρκτο σωματείο που λέγεται ΑΟΞ και κουμαντάρει για προσωπικούς καθαρά σκοπούς ο Παναγιώτης Σιδέρης εδώ και 25-30 χρόνια και πριν 2 χρόνια περίπου προφυλακίζονταν γιατί δεν...παρουσιάζονταν κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα, εμπλεκόμενος σε ατασθαλίες σε βαθμό κακουργήματος στην πρώην Κοινότητα Πηγαδίων!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »