*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

02 Ιουλίου

         
*Το άλλο Σάββατο 11 Ιουλίου, ο φοβερός και ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής, μυσικοσυνθέτης, στιχουργός και μπουζουξής, Νίκος Στογιαννίδης μαζί με την εκρηκτική Κάλλυ Νομικού, εμφανίζονται live στο «Must Bar» στα Λιμενάρια Θάσου, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα με πολύ κέφι, υποσχόμενοι να περάσουν οι Θασίτες μια όμορφη βραδιά, ξεχνώντας για λίγο τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.
……

*Αυτή είναι η Μπέτυ, η γοητευτική σερβιτόρα του καφέ – μπαρ «Momento» του γνωστού Τούρκου ποδοσφαιριστή, Ντενίζ Μπαϊκαρά, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.
Με χαρούμενη διάθεση και το χαμόγελο πάντα στα χείλη σερβίρει τον καφέ ή το ποτό μας στην Πλατεία!
……

*Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε την Τρίτη το απόγευμα η Σχολή ΤAE KWON DO ΑΓΣ Ξάνθης, του Κώστα Σιδηρόπουλου στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης (απέναντι από τον ΟΤΕ).
Στην εκδήλωση έγινε επίδειξη TAE KWON DO, ενώ μετά ακολούθησε ένα πάρτι με DJ και κεράσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους!
……

*Και το φετινό καλοκαίρι η υπέροχη πισίνα και το pool bar του «LE CHALET» στα Πηγάδια σας περιμένουν καθημερινά από τις 12.00 έως και τις 20.00 να κάνετε το μπανάκι σας αλλά και να απολαύσετε τον καφέ σας ή το cocktail σας στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.
Η είσοδος για την πισίνα είναι 4 ευρώ, ενώ μπορείτε να ωφεληθείτε της προσφοράς με ατομικό μηνιαίο εισιτήριο στην τιμή των 40 ευρώ και οικογενειακό μηνιαίο στην τιμή των 60 ευρώ.
Τηλ. 25410 68511 έως 15.
……

Το cafe της ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ, πάντα «μαγικό», υπόσχεται ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, παρεϊστικες συναντήσεις, με τη συνοδεία εκλεκτού καφέ, δροσιστικών cocktails, ποτού, μπύρας και πιάτων σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό, με την πόλη τόσο κοντά που αν απλώσεις το χέρι θα την «πιάσεις» ή και να αγναντέψεις ακόμα και τη θάλασσα και τα κοντινά μας νησιά!
……

*Τι κι αν έκλεισε για την καλοκαιρινή περίοδο το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ…
Ο Δημοφιλής DJ, Κώστας Σπυριάδης περιμένει σήμερα όλους τους θαυμαστές του στο cafe bar «ΜΟCA» στην οδό Κονίτσης 18 στο στενό της Εθνικής Τράπεζας σε μια ξεχωριστή βραδιά όπου θα παίξει Ελληνική μουσική και σας προσκαλεί να χορέψετε και να τραγουδήσετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Ρεζερβέ: 2541023130, 6945380087.
……

Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Darts των XanthiFans.
Όπως ήταν αναμενόμενο, τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε το φαβορί, ο Μουσταφάογλου Μουσταφά, αήττητος και έλαβε το κύπελλο.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο αθλητικογράφος του Xanthi Channel, Αντωνιάδης Δημήτριος με έπαθλο μια φανέλα της ομάδας μας ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ράμτσιος Γεώργιος, ο οποίος έλαβε ακόμα μια φανέλα της ομάδας μας.
Συγχαρητήρια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »