*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουλίου

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 25-30%

11 Ιουλίου
   *Τα διάφορα "παπαγαλάκια" των made in Germany ή voice of USA περισσότερο βολεύονται στο να "φαγωθεί" ο Λαφαζάνης γιατί παραμένει συνεπής στις θέσεις του και τόλμησε τα ανοίγματα στη Ρωσία με τον TAP που ενοχλούν τα ξένα συμφέροντα, παρά τα "καλά παιδιά" του συστήματος.....
  *Γιατί θα πρέπει δηλαδή να ¨φαγωθούν" αυτοί που δεν ξεπουλάνε τις ιδέες για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ της εξουσίας κι όχι οι εκ του ασφαλούς χειροκροτητές που θέλουν τον...Θεοδωράκη στη Κυβέρνηση και κυβέρνηση στύλ, του αποτυχημένου Παπαδήμου;
   *Ας αφήσουν τα "πιράνχας" τη χώρα πρώτα να ηρεμήσει και να "μαζέψει" τα κομάτια της....ν' ανοίξουν επιτέλους ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι Τράπεζες και να σταματήσουν οι ουρές των συνταξιούχων και του απλού κόσμου και να κινηθεί η αγορά, κι έχουμε χρόνο για τα υπόλοιπα.....
 *Οι Βαρουφάκηδες έρχονται και παρέρχονται. Αυτοί που ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ το δρόμο της ψυχής και των Αρχών τους και έρχονται ΚΟΝΤΡΑ με το "πλήθος", ακόμη κι αν διαφωνούμε με τις θέσεις τους,  γράφουν την ιστορία! Οι άλλοι απλά "χάνονται"...
"Μ"
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε κατάστημα στη Θάσο. 30χρονος ο δράστης, έκλεψε 700 ευρώ
 Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου διάρρηξη σε κατάστημα, που διαπράχθηκε προχθές (9-7-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θάσο.
Συνελήφθη την Παρασκευή (10-7-2015) το μεσημέρι, στη Θάσο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, ο 30χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε κατάστημα στη Θάσο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 29χρονης υπηκόου Βουλγαρίας για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας, για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία και έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι η 29χρονη, την 8/7/2015 το μεσημέρι, μετέβη σε ένα κατάστημα (μάρκετ) και ένα περίπτερο, που βρίσκονται σε δύο χωριά της Καβάλας, όπου πραγματοποίησε συναλλαγές, χρησιμοποιώντας δύο (2) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 200 ευρώ.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω χαρτονομίσματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης για τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟ 

Εκ μέρους της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης και με την ευκαιρία της επάξιας εκλογής σου στην Γραμματεία της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων,  Κώστα Μαλλικόπουλε, θα θέλαμε να σου απευθύνουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας καθώς και τις καλύτερες ευχές μας για επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.
Ευχόμεθα ο Θεός να σου χαρίζει υγεία ατομική και οικογενειακή για να φέρεις σε πέρας το δύσκολο έργο σου, όπως ακριβώς εγγυώνται το ήθος και οι ικανότητές σου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »