*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

27 Ιουνίου


*Επιστρέφουν σιγά – σιγά από την καλοκαιρινή τους άδεια οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθη για την προετοιμασία τους για τη νέα σαιζόν, αλλά αυτός ο οποίος ήρθε πρώτος στην Ξάνθη είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης!
-Σιγά την είδηση… θα μου πείτε…
Και όμως σήμερα σας αποκαλύπτω ότι επέστρεψε αμέσως στην Ξάνθη διότι αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του…
-Φαντάζομαι ότι οι θαυμάστριές του θα… λυπήθηκαν πολύ!
Άντε και στο γάμο να φάμε και κουφέτα!
……

*Πολύ χαρούμενος ήταν χθες ο «βετεράνος» DJ, Βασίλης Μπουζούρης και ο λόγος ήταν ένα παλιό ραδιόφωνο από το 1965 που του χάρισε μια φίλη του και κατάφερε μετά από 50 χρόνια να το κάνει να λειτουργήσει!!!
Διαβάστε πως εξέφρασε τη χαρά του για το ραδιόφωνο αντίκα ο Βασίλης μέσα από το Facebook:
«ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!!! ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1965 ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!!! ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΤΕΚΟΡ!!!! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ... ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑΣΗ... ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΑΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝ... ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΜΑ 50 ΕΤΩΝ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!!!! Υ.Γ. ΛΑΜΒΑΝΕΙ 5 ΜΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝ ΜΙΑ ΒΡΑΧΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΥΣΧΗΣΗΣ ΠΙΚ ΑΠ!!!! ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ ΠΡΙΜΩΝ!!!! ΚΑΙ ΕΝΥΣΧΗΤΗ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΥΣΧΙΟΣ 15 W....ΤΡΕΛΑΙΝΩΜΑΙ!!!!!!!!!!».
……

*Γενέθλια είχε την Πέμπτη η σύζυγος του γνωστού αθλητικογράφου και ασφαλιστή, Στάθη Παπαδόπουλου, Κούλα Φιλιππίδου και ο Στάθης ήταν όλο χαρά… μέχρι και από το facebook της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αλλά δεν μας είπε τι δώρο της έκανε ο ίδιος αλλά και που τον κέρασε η Κούλα!
Μη με ρωτήσετε όμως πόσων ετών γίνεται η Κούλα, ασχέτως αν θα γίνει πολύ σύντομα και… γιαγιά αφού περιμένει το εγγονάκι της από την κόρη τους τη Δήμητρα!
Στάθης και Κούλα είναι και θα παραμείνουν πάντα νέοι!
……

*Μες την τρελή χαρά ήταν χθες ο παραγωγός του Radio Life, Χαράλαμπος Κυρκούσης και ο λόγος δεν ήταν κάποιος καινούριος έρωτάς του, αλλά το γεγονός ότι πέρασε όλα τα μαθήματά του στο σχολείο και πήρε απολυτήριο Λυκείου!
Τώρα ο Χαράλαμπος, που έφυγε ένα βάρος από πάνω του, είναι έτοιμος να χαρεί το καλοκαίρι και να «ανοίξει τα πανιά του» για νέους έρωτες!!!
……

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου η Αναγέννηση Θαλασσιάς διοργανώνει το καλοκαιρινό της γλέντι στην πλατεία της Θαλασσιάς και μας περιμένει όλους για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε σε ένα πλούσιο λαϊκό και ποντιακό γλέντι!
……

*ΤΟ PORT FESTIVAL ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9:30μ.μ. στο νέο λιμάνι της Σκάλας Καλλιράχης Θάσου με ένα ξεχωριστό event που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ» ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ «ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ» ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΠΑΛΕΤΑ (DANCE SHOW) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ FASHION SHOW. ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…
ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ ΘΑΣΟΥ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »