*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Ιουνίου


Απλώς, επειδή ζούμε σε μια μικρή πόλη και γνωριζόμαστε, μπορεί κανείς να εκτιμήσει αν η ρητορική του καθενός μας έχει αποδειχθεί έμπρακτα στις επιλογές και τη διαδρομή μας μέχρι σήμερα. Αν δηλαδή ομιλούν περί ηθικής και καθήκοντος άνθρωποι που ανήκουν στην αφρόκρεμα των «βολεμένων» και των κομματικών στρατών, προφανώς και είναι κάτι κατακριτέο.
Giannis Sidhropoylos στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Γιώργο (Χατζηθεοδώρου) και Στάθη για ποιο... κομματικό στρατό «χτυπάνε» οι καμπάνες;
….

Η εγκληματική κυβέρνηση Τσίπρα, αφού απέτυχε πλήρως να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά με τους Ευρωπαίους εταίρους και αφού διέλυσε μέσα σε πέντε μήνες την πραγματική οικονομία τινάζοντας στον αέρα τις θυσίες του ελληνικού λαού, αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα σε αχαρτογράφητα νερά, με το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ενέργειας να φαίνεται μόνο καταστροφικό για την πατρίδα
(Ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός στο Face book)
-Μη γελάς, με μιλάς... κινδυνεύει η Ελλάς!


Σεμνά & Ταπεινά
*Στο εντευκτήριο της Βουλής βρέθηκε μετά από πάρα πολύ καιρό ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το Σάββατο το βράδυ, έχοντας μαζί του παρέα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.
......
*Σχολιάζουν λοιπόν τα «Παραπολιτικά»:
«Μάλλον δεν ήταν τυχαίο ότι ο κ. Καραμανλής επέλεξε να κάνει μια τέτοια εμφάνιση στο χώρο του εντευκτηρίου, την ημέρα που για πρώτη φορά προχώρησε σε δημόσια δήλωση μετά από έξι χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός φαινόταν χαλαρός, ενώ σχεδόν δεν μίλησε καθόλου»
-Και να πει τι; Ήρθε η ώρα του Κώστα Καραμανλή!
......
*Μέχρι και τον πρώην συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Γιώργο Γιαχοντούδη, είδα στην εκδήλωση του Αρτέμη Σώρρας να παρακολουθεί τον νεόκοπο σωτήρα της χώρας που συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι» τα τελευταία τρία χρόνια και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη αφελείς που περιμένουν να δις που θα σώσουν τη χώρα από το χρέος..
......
*Στο ρεζουμέ της προχθεσινής εκδήλωσης της Ε.ΣΥ στο Elisso Hotel. Όπως λοιπόν μαθαίνω, ο κύριος Αρτέμης Σώρρας ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ούτε μια ερώτηση και με το που τελείωσε την Εθνική «διάλεξή»  του, όπου φύγει φύγει...
-Ευτυχώς έμεινε στην Ξάνθη η κυρία Ελένη Κίτσου, οπότε θα απαντήσει αυτή στα ερωτήματα που δεν απάντησε ο εκ Πάτρας «Εθνοσωτήρας» μας! Ευτυχώς... θα κοιμόμαστε ήσυχοι πλέον!
………………..

Καλούνται τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ. Ξάνθης (ΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ) σε συνέλευση στο Ξενοδοχείο Ξανθίππειον στην Ξάνθη (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ. 212) την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, και ώρα 19:00 μ.μ.
Θα παρευρίσκεται ο κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, Βουλευτής Δράμας, Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της ΝΔ.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος της ΝΟ. Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
…………….

Ομιλία Κυριαζίδη αύριο Τετάρτη (19.00) στη Ξάνθη
Καλούνται τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ. Ξάνθης (ΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ) σε συνέλευση στο Ξενοδοχείο Ξανθίππειον στην Ξάνθη (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ. 212) την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, και ώρα 19:00 μ.μ.
Θα παρευρίσκεται ο κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, Βουλευτής Δράμας, Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της ΝΔ.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος της ΝΟ. Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
…………..

Δραματική προειδοποίηση Καραμανλή: Άφρονες επιλογές εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες
Δήλωση για τις δραματικές εξελίξεις εξέδωσε το περασμένο Σάββατο λίγο μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. «Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες» αναφέρει η δήλωση.
………………….

Η σαβούρα των τοπικών ΜΜΕ και ο «εφημερεύων» Εισαγγελέας!
Κάποιοι τοπικοί ανεγκέφαλοι δημοσιογραφίσκοι, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, διατυμπανίζοντας με ύφος, ότι τα ΑΤΜ άδειασαν. Τα ΑΤΜ αδειάζουν και γεμίζουν. Τα «άδεια» κεφάλια δεν έχουν καμία ελπίδα.
Ένας εισαγγελέας δεν «εφημερεύει»;
Ανέφερε η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ στην ιστοσελίδα του XanthiLEFT, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τις... «σαβούρες».
-Και το σχόλιό μου:
Να κατανοήσω μέχρι ένα σημείο την "κομματική" οργή σας έστω κι αν η αναφορά σας προφανώς έχει να κάνει κυρίως με το... face book.
-Κατονομάστε τους όμως κύριε Χατζηθεοδώρου... Και αφήστε τις "μπηχτές" στους “εφημερεύοντες» Εισαγγελείς που δυστυχώς όπως κατάντησαν οι "πολιτικοί" την πολιτική στη χώρα μας, αποτελούν το μόνο ΟΧΥΡΟ Δημοκρατίας...
-Ιδού τα δικαστήρια, μηνύστε τις (κατά την άποψή Σας)... τοπικές "σαβούρες" εδώ και τώρα... Όχι όμως ανωνύμως και με γρίφους!

-Γιατί ήδη ο λαός μας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και με 60 ευρώ ανά...ουρά, αποτελεί ήδη κοροϊδία να δίνονται οι συντάξεις!
-Εκτός αν μας σπρώχνετε όλους στον (μη σαβούρα...) εκ Πατρών «Εθνοσωτήρα» μας κ.Σώρρα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »