*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΑΜΠΑΝ: Ο Δημαρχόπουλος, εξαπάτησε προεκλογικά τους Κιμμεριώτες!

22 Μαΐου


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πολιτευτής της ΝΔ χθες κατά του Δημάρχου Ξάνθης για τα καυτά προβλήματα των Κιμμερίων. Ας με διώξει ο Σαμαράς, ο λαός να μην με διώξει

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!
*Δεν έλυσε κανένα πρόβλημά μας, οι σύμβουλοι των Κιμμερίων που εκλέχτηκαν με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου, αδιαφορούν για τα προβλήματα του Οικισμού!

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πολιτευτής της Ν,Δ. στα Κιμμέρια, Σαμπάν Μπαντάκ, κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου μέσα από την εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Xanthi channel, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ο Δήμαρχος μας εξαπάτησε, άλλα μας υπόσχονταν προεκλογικά για τα προβλήματα των κατοίκων των Κιμμερίων λέγοντάς μας εγώ δεν είμαι σαν τον προηγούμενο Δήμαρχο και μετεκλογικά μας ξέχασε τελείως».
Ο κύριος Μπαντάκ Σαμπάν έθιξε το θέμα με το νερό που είναι περιορισμένο στα Κιμμέρια και συνήθως έρχεται το βράδυ, τις λακκούβες στους δρόμους και τα ψόφια σκυλιά έξω από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσωδία και να υποβαθμίζεται τελείως ο οικισμός.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι «είδε πριν λίγες μέρες τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο και του έθεσε το θέμα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το νερό και τους δρόμους για να πάρει την απάντησή του, «πές τα κι εσύ στον Δήμαρχο, δεν μπορώ να κάνω αυτά που μου ζητάς...».
Προεκλογικά ο κύριος Δημαρχόπουλος ήρθε και μίλησε στον οικισμό μας και μας διαβεβαίωσε, «δεν θα είναι όπως παλιά με τον πρώην Δήμαρχο, πλην όμως μετά τα ξέχασε όλα, πήρε την ψήφο μας και δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα...».
Τα Κιμμέρια είναι γεμάτο λακκούβες, δεν έγινε η γέφυρα, δεν έγινε το σχολείο... νερό μια έχουμε δεν έχουμε, μες συναντάνε απλοί δημότες και μου λένε τι γίνεται... κι ο Δήμαρχος δεν ασχολείται μαζί μας. Τι να το κάνω εγώ να τρέχει συνέχεια στην Αθήνα και να ασχολείται με τις μεγάλες δουλειές, όταν δεν μπορεί να λύσει τα πιο μικρά μας προβλήματα; Τα προβλήματα της καθημερινότητας; Δεν κάνει τίποτα για τα Κιμμέρια και αδιαφορούν και οι τοπικοί σύμβουλοι;
Σε  ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αν φοβάται ή όχι την διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά, ο πολιτευτής της ΝΔ. απάντησε ότι «προτιμάει να τον διαγράψει ο Σαμαράς παρά ο λαός»!

Ενώ κάλεσε τους Δημοτικούς συμβούλους των Κιμμερίων Καρά Οσμάν, Μποζ και τον τοπικό σύμβουλο να φύγουν από το χωριό αφού αδιαφορούν και δεν κάνουν τίποτα για τα προβλήματα...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »