*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

27 Μαΐου


«Επιχειρήσαμε ό,τι αποτελεσματικότερο επιτρέπουν οι συνθήκες, η επιστήμη και η νομιμότητα, να το εντάξουμε στο έργο καταπολέμησης των κουνουπιών. Να χτυπήσουμε τη μάστιγα. Γνωρίζουμε ότι η πολυετής, ατελής καταπολέμηση των προηγούμενων ετών έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την επιτυχία του έργου. Θέλουμε την συνεργασία όλων».
(Από το δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την καταπολέμηση των κουνουπιών)
-«Κολλημένος» με το χθες ο Παυλίδης... ενώ τα κουνούπια κάνουν θραύση ΣΗΜΕΡΑ!
………..

«Ο διαγωνισμός για τα κουνούπια στον Έβρο για παράδειγμα, θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαϊου... Και σε περίπτωση που υπάρξει ανάδοχος, στη καλύτερη περίπτωση οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου!!!».
(Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας Φώτης Καραλίδης χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ)
-Καλά... «κρασιά» ή μάλλον... θα φάνε δηλαδή «καλά» και φέτος τα κουνούπια στις παραλίες της Περιφέρειας...
……………

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για να δω, θα σχολιάσει κανείς την παρουσία του γνωστού «ψευτοπαππά» Τσαρκνιά στα γραφεία των Ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής...;
Και στ’ αλήθεια, γιατί να έρθει στην περιοχή μας;
-Απλά για να νομιμοποιήσει τους ψευτομουφτήδες ή να... βρει και κανέναν... «γαμπρό»;
Γιατί κι αυτό «κυκλοφόρησε» στη πιάτσα...
......
*Εδώ παπάς, εκεί παπάς... που φιλοξενήθηκε τα βράδια ο Τσαρκνιάς μετά τις «τσάρκες» του;
Στο Ωραίον όπως ο γιος του Ερντογάν (στο σπίτι του Μετέ δηλαδή...) ή σε κανένα... «χάνι» από τα εναπομείναντα;
......
*Και στ’ αλήθεια... Οι «υπερήφανοι» ΑΝΕΛ, οι επίσης «υπερήφανοι» Νεοδημοκράτες και φυσικά αυτοί του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, γιατί ενώ γνώριζαν, δεν είπαν ούτε μια λέξη για τον «σκοπιανό» που ήρθε στη περιοχή μας καθυβρίζοντας την Ελλάδα και την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία;
......
*Με τον ΜΕΤΕ τον είδα τον Τσαρκνιά! Με τους μειονοτικούς βουλευτές όμως του ΣΥΡΙΖΑ όχι...!
-Αν συνειδητά το έκαναν αυτό οι Ζεϊμπέκ, Καραγιουσούφ και Μουσταφά αδειάζοντας τους «ψευτομουφτήδες» μπράβο τους!
.....

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Σγουρίδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Εύβοια τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και συμμετείχε σε πολύωρη σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Εύβοιας κ. Φάνη Σπανό, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς τομέα κ. Γιώργο Κελαϊδίτη, τον  Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Βουρδάνο, τον Διευθυντή και τους προϊσταμένους της ΔΑΟΚ, παρουσία των Βουλευτών του Νομού, Νικόλαου Μαυραγάνη και Γεώργιου Ακριώτη.
Έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα που αφορούν στην κατανομή των πόρων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.) της νέας περιόδου, στη χωροθέτηση των εκμεταλλεύσεων πρωτογενούς τομέα (βοσκότοποι, γαίες υψηλής παραγωγικότητας, ιχθυοκαλλιέργειες κ.λπ.), στη Δακοκτονία αλλά και στην ένταξη στο ΠΑΑ προγραμμάτων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Επίσης συζητήθηκαν υπηρεσιακά θέματα σχετικά με τους εμβολιασμούς, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τη νομοθεσία περί αλιείας και  σταυλικών εγκαταστάσεων.
……………………..

ΤΗΛΕ-ΠΛΑΣΙΕ ΘΑ... ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ;
Πιέζουν τον Άδωνι να κατέβει… αρχηγός της ΝΔ!
Κρατήστε αυτή την πληροφορία γιατί στο μέλλον μπορεί να βγει… λαβράκι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αρχίσει και αποκτά φανατικό κοινό στο δεξιό κέρας της ΝΔ. Ο ίδιος, μέτρ της επικοινωνίας, ξέρει πώς να στήνει δίπολα και τελικά να αναδεικνύεται προσωπικά. Το γεγονός εξάλλου ότι πρόκειται για το πιο τηλεοπτικό πρόσωπο της ΝΔ – ίσως και του πολιτικού συστήματος- αφού έχει καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στα site και φυσικά στα social media, έχει αρχίσει και ανεβάζει τις μετοχές του σε όλα τα επίπεδα.
Oι δεξιοί – οι καθαρά δεξιοί – αυτοί που δεν είναι οπαδοί του μετριοπαθούς λόγου, αλλά της κατά μέτωπο σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αποθέωναν, πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή στον Χατζηνικολάου. «Το βράδυ βλέπουμε Άδωνι» ήταν το μήνυμα πολλών φανατικών του δεξιού πολιτικού, που κατά την διάρκεια της εκπομπής, έκαναν λόγο για «σκόνη του Φίλη" και όλα τα συναφή, βλέποντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, να επιτίθεται κατά μέτωπο στον ομόλογο του ΣΥΡΙΖΑ.
Parapolitika.gr
-Τέτοια του «γράφουνε» και θα το «τρελάνουνε στο τέλος το «παιδί»... Χώρια που μετά από αυτό όλοι κινδυνεύουμε να γίνουμε... «τηλε-πλασιέ» βιβλίων!

Ρούχα, παπούτσια και... κράνη στους εργαζόμενους από τον Δήμαρχο Τοπείρου.
Αποκλειστικό κι όπως μαθαίνω... την Δευτέρα και την Τρίτη ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου διένειμε τα μέσα ατομικής προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.
-Δηλαδή ρούχα, παπούτσια, κράνη και γενικά μέσα προστασίας για τους εργαζόμενους.
Οι τελευταίοι μάλιστα τον ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για το θερμό του ενδιαφέρον στα προβλήματα και την ασφάλειά τους την ώρα της δουλειάς τους.

Αυτά ως ένα μικρό σχόλιο για τα μικροπρεπή σχόλια κάποιων κατά του Δημάρχου Τοπείρου, επειδή δεν εκβιάζεται και δεν υποκύπτει στα «γούστα» τους...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »