*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

09 Μαΐου


Μια νέα καλλιτεχνική συνεργασία ετοιμάζει σε λίγες μέρες ο γνωστός και δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης.
Διαβάστε παρακάτω, τι αποκάλυψε χθες από το Facebook:
«Σε λίγες μέρες έρχεται καινούρια συνεργασία με ένα καταπληκτικό παιδί και μια καταπληκτική στιχουργό που θα σαρώσουμε με ένα νέο κομμάτι που μου εμπιστευτήκανε να μου το δώσουνε, με τίτλο «Όλα στην υγειά μου»»!
-Σε αναμονή λοιπόν για το νέο τραγούδι του Άκη!
……

*Το καλοκαίρι έρχεται! Κι όπως κάθε χρόνο, με την πρεμιέρα του καλύτερου club της Βορείου Ελλάδος!
Έτσι την άλλη Παρασκευή 15 Μαΐου ανοίγει το μαγικό «MY CLUB»! Φορέστε την καλύτερη «διάθεσή» σας… κι ετοιμαστείτε για ένα φανταστικό καλοκαίρι γεμάτο parties, live events, δυνατή μουσική και ξέφρενο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου με είσοδο μόλις 5 ευρώ που θα περιλαμβάνει μια μπύρα ή ένα κρασί.
Ρεζερβέ: 25410 73536.
……

*Και μη το ξεχάσετε!!!
η εκπομπή «Λαϊκές Νότες» του Χαράλαμπου Κυρκούση από το Radio LIFE 92,1 σας δίνει την ευκαιρία την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου, να αποκτήσετε δωρεάν προσκλήσεις μονό με μια απλή απάντηση σε κουίζ που θα θέσει ο Χαράλαμπος.
-Το τηλέφωνο της εκπομπής του είναι: 25410 20670!
Μείνετε συντονισμένοι και κερδίστε.
……


*Και μιας και αναφέρθηκα στον Χαράλαμπο, να σας αποκαλύψω και το εξής γεγονός:
Την συνάδελφό του Ρένα Καραγιάννη, συνόδεψε χθες ο Χαράλαμπος Κυρκούσης, στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», για την εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης με τις βραβεύσεις των μελών του, και όπως έμαθα πέρασαν υπέροχα.
Μήπως τελικά ο Χαράλαμπος ανέλαβε και επίσημα και… συνοδός της Ρένας;;;
-Τι έχει να πεί η «τσούχτρα» γι’ αυτή την αποκλειστικότητά μου;;;
-Το γνώριζε αυτό;;;
……

*Κερνούσε την Τετάρτη, όπως έμαθα, ο γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, Μιχάλης Λομβαρδέας μετά τη δικαίωσή του που ήρθε από τον Άρειο Πάγο στην υπόθεση που είχε με την συνυποψήφιά του, Ειρήνη Πυρνάρη, για το θέμα της καταμέτρησης των ψήφων (1 ψήφος διαφορά), στις Δημοτικές Εκλογές.
-Εμείς ακόμα περιμένουμε το τραπέζι με τις… «γαρίδες» που μας είχε υποσχεθεί για άλλο θέμα!
……

*Επιστρέφει αυτές τις μέρες ο γνωστός μπάρμαν, Αντώνης Γκιούρος, από τα ταξίδια του στην Ευρώπη, και όπως έμαθα από έγκυρη πηγή, ήδη ετοιμάζεται και για… γάμο!
-Άντε Αντώνη να φάμε και κανένα κουφέτο!
……

*Τέλος, αύριο Σάββατο 09/05 έρχεται στη Ξάνθη η εκρηκτική Σαμπρίνα, μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της δεκαετίας του 90 και θα μας χαρίσει μια φοβερή βραδιά στο «CITY» live σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό!
Ρεζερβέ: 6937180069!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »