*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ Συμφωνήθηκε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η δυνατότητα δρομολόγησης τουριστικού τρένου και στα Στενά του Νέστου, όταν υπάρχει αίτημα.

09 Μαΐου



Δυνατότητα δρομολόγησης τουριστικού τρένου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα έχει οποιοδήποτε τουριστικό γκρουπ ή σύλλογος ή Φορέας, εφόσον διατυπώσει παρόμοιο αίτημα ύστερα από αίτημα της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και την συνεργασία του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη με τους Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης και Δράμας.
Ιδού τι αναφέρει αναλυτικότερα το χθεσινό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ανατ.  Μακεδονίας και Θράκης:
Η τουριστική διαδρομή με αμαξοστοιχία μεταξύ Δράμας και Ξάνθης, που διασχίζει από τα Στενά του Νέστου μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως «ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» υπάρχει δυνατότητα να γίνεται όταν υπάρχει αίτημα.
 Ύστερα από αίτημα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ  προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα δρομολόγησης τουριστικής αμαξοστοιχίας στη διαδρομή Δράμα – Ξάνθης (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΝΕΣΤΟΥ), κατόπιν αιτήματος για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ωράρια.
 Τα αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών, στο φαξ : 2105240996 ή στα e-mail:
n.sourtzinos@trainose.gr ή m.milioni@osenet.gr και m.milioni@trainose.gr
Ευχαριστούμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θεωρούμε ότι η προσπάθεια της Περιφέρειας για την περαιτέρω ανάπτυξη του σιδηροδρομικού τουρισμού, θα ενισχυθεί με τη συνδρομή της.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »