*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Απριλίου


«Που είναι οι αρχαιολόγοι; Που είναι οι περιβαλλοντολόγοι και οι Οικολογικές Οργανώσεις...; Που είναι ο Νόμος; Που είναι οι κατά καιρούς αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, άπαντες «κολλητοί» του κυρίου Αγκόρτσα;
Πως είναι δυνατόν ο Δήμαρχος αυτής της πόλης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, όχι μόνο να ΣΙΩΠΑ, όχι μόνο να ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ αντί να έχει ήδη στείλει τις υπηρεσίες Πολεοδομίας να κάνουν αυτοψίες… Αλλά και «χαριεντίζεται» μαζί του...
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Χθες πάντως ήταν στην Πολεοδομία του Δήμου και...ενημερώνονταν! Από τον Στυλιανίδη κι όχι από τον Νικολόπουλο!
……………

«Πατριώτες όλοι είναι και θέλουν να βοηθήσουν την χώρα. Το θέμα όμως εντοπίζεται, για μένα σε δύο σημεία. Το πρώτο έχει να κάνει τελικά με το ότι για μία ακόμη φορά θα επιβραβευτούν οι μπαταχτσήδες, αφού νοικοκυρεμένοι δήμοι, όπως ο δικός μας, όλο και κάτι θα έχουν να δώσουν για να μεταφερθεί στην ΤτΕ. Οι χρεοκοπημένοι όμως δήμοι τι θα δώσουν τελικά;…
(Ο αντιδήμαρχος οικονομικών & διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου σε δηλώσεις του στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ρώτα την... «χρεοκοπημένη» ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη και τώρα του Σδρέβανου! Καθότι κι αυτό ο... Δήμος είναι όπως έλεγε και ο πρώην Λάκης Στυλιανίδης!
…………

Σεμνά & Ταπεινά
*Δεν ξέρω τι λέει στα κανάλια ο Αντώνης Σαμαράς που το Σάββατο 9 Μαΐου μάλιστα έρχεται στη Ξάνθη και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο ZPalace
Η καλύτερη απάντηση όμως στον πρώην Πρωθυπουργό είναι η απίστευτη δήλωση του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη στο Περιφερειακό συμβούλιο, ότι «στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα τον είδανε... ειλικρινή (!) και για το καλό της Πατρίδας, αποφάσισαν σαν Περιφερειάρχες, να του δώσουν τα... αποθεματικά!
......
*Ε, αφού είναι ειλικρινής ο...Τσίπρας κύριε Παυλίδη, που πριν αλέκτωρ λαλήσει έκανες τέτοια κραυγαλέα στροφή...
-Γιατί δεν «πείθεις» και τον Αντώνη Σαμαρά να «πιστέψει» στην...ειλικρίνειά του και να σταματήσει να τον κατηγορεί;
....
*Τι έλεγε τώρα ο Γιώργος Παυλίδης στα ραδιόφωνα πριν ο Τσίπρας τον πείσει για την...ειλικρίνειά του;
-Ε, λοιπόν, απολαύστε τον επακριβώς στις δηλώσεις του στον FM100 και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη: «Είναι συνταγματικά απαράδεκτο και θα οδηγήσει σε πάγωμα όλων των ΟΤΑ. Κάπου θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν προφανώς αυτά τα χρήματα, αυτό είναι το πρώτο βήμα και περιμένουμε να δούμε πιο θα είναι το επόμενο!»
-Άπαιχτος!!!! Αφού πριν όμως έλθει το επόμενο... ήρθε το προηγούμενο!
(σ.σ. Μη ξεχάσει ο Αντώνης στις 9 Μαϊου  που έρχεται στη Ξάνθη,  να βραβεύσει τον κ.Γ. Παυλίδη για την...αγωνιστικότητά κα κυρίως την... αξιοπιστία του!!!)
……

Στην Ξάνθη Σάββατο 9 Μαϊου ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς! Θα διανυκτερεύσει στο ZPalace
Την Ξάνθη θα επισκεφθεί το Σάββατο 9 Μαϊου ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και το πρόγραμμα ετοιμάζεται ήδη από χθες από τη ΝΟΔΕ ΝΔ. Ν. Ξάνθης που από τα γραφεία των 68 τ.μ. μετακόμισε στα γραφεία των 30 τ.μ. γιατί ο Μπαίρας δεν μείωνε το ενοίκιο, λέγοντας στον Πρόεδρο ότι, «η Χρυσή Αυγή του δίνει 350 ευρώ να το νοικιάσει»...!
Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ. θα διανυκτερεύσει στο ZPalace και θα έχει εκεί την ευκαιρία εκτός από την συνάντησή του με κομματικά στελέχη και την κεντρική του ομιλία (πιθανόν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο) να δει και τον «εκλεκτό» του Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη προκειμένου να τον ενημερωθεί για την...ειλικρίνεια του Τσίπρα, στην οποία αναφέρθηκε ο τελευταίος στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου!
-Η ειλικρίνεια, της ειλικρίνειας... ω! Ειλικρίνεια!
-Από... «ειλικρινείς», σκίζει πλέον η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!
……………………..

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ & ΜΥΚΗΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΤΟΥ!
Πανικός στους Δημάρχους Δήμου Ξάνθης Μύκης, πανικός στις υπηρεσίες τους, πανικός στην υπηρεσία Συγκοινωνιών (υπάρχουν καραμπινάτες παρανομίες και στο βενζινάδικο αλλά και στην διπλανή...έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων) και πανικός στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, όπου όλοι ψάχνονται, αφού μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑ με πλήρη ασυλία 10-13 ετών!
Καθότι ότι από το 2006 είναι δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας, οπότε ποιος αποτολμούσε να τον «αγγίξει» στις παρανομίες τους!!! Ο πρώην Δήμαρχος ή ο νυν της ίδιας παράταξης; Οι συνάδελφοί του αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών, αν και οι καταγγελίες γίνονταν προϋπήρχαν;
Χθες πάντως για πάνω από 2 ώρες ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος στην Πολεοδομία τα έλεγε με τον υπάλληλο κ.Στυλιανίδη για το θέμα  Αγκόρτσα. Όχι με τον Νικολόπουλο!
………………

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ! ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο «Μ»!
Γ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ήταν... ειλικρινής ο Τσίπρας!
Στροφή 180 μοιρών του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη μετά τις...κραυγές του τα ραδιόφωνα! Οι νέες δηλώσεις του βέβαια, μάλλον προκαλούν...θυμηδία για όσους θυμούνται τις πρώην δηλώσεις του, πριν λίγες μέρες....
Πιο αναλυτικά: «Στηρίζουμε την πατρίδα μας», είπε ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κομοτηνή με μοναδικό θέμα συζήτησης «την Π.Ν.Π. κατάθεσης των διαθεσίμων της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος».
«Είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε, η συναίνεση δεν είναι αδυναμία. Ο πρωθυπουργός ήταν ειλικρινής όταν μας ανέφερε τον τεράστιο κίνδυνο που διέρχεται η χώρα και υιοθετούμε τη δέσμευση ότι το μέτρο είναι προσωρινό Τα χρήματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ανέρχονται σε 40 εκ. ευρώ και αυτά τα διαθέσιμα έχουν συγκεκριμένο προορισμό για συγκεκριμένα έργα. Δεν είναι αποθεματικό, ούτε λιμνάζοντα χρήματα. ....Το σίγουρο πάντως είναι πως «αν καταρρεύσει η χώρα, θα καταρρεύσουμε όλοι μαζί».

-Τι είπε δηλαδή ο Γιώργος Παυλίδης;
-Αυτά που του απάντησε ο Πάνος Παπαδόπουλος όταν βγήκε στα ραδιόφωνα και...κραύγαζε (μαζί με τον Δημαρχόπουλο...) κατά Τσίπρα και Κυβέρνησης! Πριν αλέκτωρ λαλήσει....ξαφνικά ειλικρινής ο Τσίπρας!
-Εσύ ως Παυλίδης πότε ήσουν Γιώργο μου ειλικρινής; Τότε ή....τώρα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »