*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Απριλίου

Να γιατί κάνουμε τη "διαφορά"....Να γιατί εμπιστεύονται την αξιοπιστία του "Μαχητή" οι χιλιάδες αναγνώστες του!

22 Απριλίου
Δικαίωση για "Μαχητή", ράπισμα για "οργή" Γ. Παυλίδη και Δημαρχόπουλων που απο τα αποθεματικά του Δήμου Ξάνθης, θέλει να κάνει σκυλοκομείο....800.000 ευρώ!
Έκπληξη Τατούλη – Στηρίζει την κυβέρνηση αναφορικά με τα διαθέσιμα των ΟΤΑ! Σε μια οριακή στιγμή για την πατρίδα μας! 
ΠΡΙΝ αλέκτωρ λαλήσει, ένας Περιφερειάρχης που εκλέχθηκε με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, δικαιώνει μια μέρα μετά τον "Μαχητή" και τον Πάνο Παπαδόπουλο με τη θέση που παίρνει για τα αποθεματικά, στηρίζοντας την Κυβέρνηση γιατί σε ώρες που ο τόπος περνάει τόσο δύσκολες στιγμές, κάποιοι λειτουργούν δυστυχώς μόνο συντεχνιακά!
Στην είδηση όμως...Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση αναφορικά με την απόφασή της να δεσμεύσει τα διαθέσιμα των δήμων και περιφερειών. Πρόκειται για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ο οποίος μέσω ανακοίνωσης της περιφέρειας τονίζει ότι  «η Περιφερειακή Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχοντας πλήρη γνώση των προβλημάτων της χώρας μας δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία λαμβάνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση και στοχεύει στο να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και την επίτευξη λύσης».
»Ο εσωτερικός δανεισμός που επιχειρεί η Κυβέρνηση θεωρούμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί ωστόσο να μην υποκρύπτει καταστροφικές λογικές για την Ελληνική Οικονομία, όπως λογικές κατασχέσεων και ρήξεων, που θα θέσουν σε κίνδυνο τη παρούσα νομισματική θέση της χώρας.

Σε μια τόσο οριακή στιγμή για την πατρίδα μας, με τη συνεχιζόμενη ασφυξία της ελληνικής οικονομίας και την έλλειψη ρευστότητας, οι “θορυβώδεις” αντιδράσεις ορισμένων θεσμικών εκπροσώπων που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες προέκυψαν μετά  την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα, για πολλοστή φορά αποδεικνύουν ότι κάποιοι, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, χρησιμοποιούν ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα για να εξυπηρετήσουν προσωπικά μικροπολιτικά τους συμφέροντα.

Η Κυβέρνηση δεν έχει πλέον καμμία ανοχή ή δικαιολογία αποτυχίας που θα οδηγήσει τη χώρα μας σε  αδιέξοδα. Για οποιαδήποτε αποτυχία της, θα λογοδοτήσει στους Έλληνες πολίτες και στη συλλογική συνείδηση του Έθνους», καταλήγει η ανακοίνωση της περιφέρειας.
 (Σ. Σ. Διαβάστε παρακάτω τις χθεσινές δηλώσεις του εκδότη του "Μ" Πάνου Παπαδόπουλου και παράλληλα αναζητήστε στα άλλα site της Θράκης της....δηλώσεις "οργής" του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και του Δήμαρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου και απλά κάντε τα δικά σας σχόλια...Οι κύριοι που ανέχονται λογικές "χλιδής" απο στελέχη των παρατάξεών του, πρώτα θα πρέπει να εξοργίζονται με τους "δικούς" τους και με τους εαυτούς τους, γιατί άλλα έλεγαν προεκλογικά κι άλλα κάνουν ως διοίκηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ και στον Δήμο Ξάνθης....Εδώ ο Δημαρχόπουλος απο τα...αποθεματικά του Δήμου Ξάνθης θέλει να κάνει σκυλοκομείο....800.000 ευρώ!!!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »