*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

21 Απριλίου


*Μπορεί επίσημα ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να μην πήρε θέση και να μην έκανε δηλώσεις στα όσα του καταλογίζουν τόσο οι μέτοχοι του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ Φανουράκης και Σταυρακάρας, όσο και οι σημερινοί επιχειρηματίες για την κατεδάφιση της εξέδρας όσο και για το κόψιμο των δέντρων, ωστόσο κύκλοι του Δημάρχου, σχολιάζοντας τα ρεπορτάζ και τα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και την μήνυση κατά παντός υπευθύνου, είπαν τα εξής:
«Η υπηρεσία ΠΡΑΣΙΝΟΥ έχει αντιδήμαρχο τον κύριο Τσέπελη, ο οποίος ζήτησε μάλιστα και πήρε και τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, που συνήθως δίνονταν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας. Άλλωστε ο κύριος Φερτούν, θα μπορούσε να εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά του και στον τομέα αυτό… Ο κύριος Τσέπελης λοιπόν, γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα στην τοπική κοινωνία αν η εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ήταν αυθαίρετη ή όχι επί τόσα χρόνια, όπως και για την νομιμότητα της κατεδάφισής της».
……
*Και η συνέχεια:
«Επίσης ο κύριος Τσέπελης ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ήταν σε όλα ενήμερος και για την κοπή των τριών δέντρων, αλλά αλλά και για τους λόγους που επέβαλαν, ώστε ο Δήμος να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, θέλοντας να καλλωπίσει το χώρο πρασίνου και οι γείτονες όπως και οι απλοί πολίτες να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον του. Και δεν είχε φυσικά καμιά αντίρρηση. Ο σημερινός Δήμαρχος, έδωσε απλόχερα πολλές και σημαντικές αρμοδιότητες σε πολλούς συνεργάτες του ώστε να τους δώσει την δυνατότητα να προσφέρουν ανάλογα με τις ικανότητές τους κι αυτοί στη πρόοδο του Δήμου μας. Όσοι λοιπόν επιδιώκουν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, τουλάχιστον να έχουν το θάρρος και να αναλάβουν δημόσια και τις ευθύνες τους, αλλά και να  συμβάλουν στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου να κλείσει παλιές "πληγές" με κυρίαρχο στόχο μόνο την εξυπηρέτηση των πολιτών και των συμφερόντων της πόλης. Κι αν θέλουν κάτι να πουν... ας το κάνουν δημόσια και όχι δια ψιθύρων".
-Κύριε Τσέπελη, ιδού… λοιπόν η πρόκληση-πρόκληση.
-Όχι δια "ψιθύρων", γιατί μάλλον κι ο Δήμαρχος ακόμη σε έχει πάρει τελικά χαμπάρι... αλλά ΔΗΜΟΣΙΑ και καθαρά! Περιμένουμε άπαντες με τα αυτιά… ανοιχτά!
……
*Το έγραψα και  το Σάββατο το βράδυ στο μπλοκ του «Μ».
Γιατί ο Δήμος Ξάνθης για μια ακόμη φορά αγνόησε και δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα ΜΜΕ για την δενδροφύτεση στο ξυλοκάρβουνο, αρκούμενος σε μια απλή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του και στο δημοτικό ραδιόφωνο, που ελάχιστοι φυσικά έλαβαν γνώση, κάτι που μόνο ως «κομπλεξισμός» μπορεί να χαρακτηριστεί…;;
……
*Πρόκειται βέβαια για πρακτική που ακολουθεί ο Δήμος με εντολές του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς με την πλήρη ανοχή και κάλυψη και της αντιπολίτευσης, έχει μετατρέψει το Δημοτικό Ραδιόφωνο που κοστίζει στο Δήμο Ξάνθης τουλάχιστον 300.000 ευρώ ετησίως, σε προσωπικό… γραφείο τύπου και αυτοπροβολής!
Κι όποιος διαβάσει τις αναρτήσεις του Τηλέμαχου Αρναούτογλου (που απουσίαζε όπως και το Δημοτικό Ραδιόφωνο τελικά την Κυριακή από την δενδροφύτευση!!!) με την ιδιότητα του… συντάκτη, θα καταλάβει τι εννοώ!
……
*Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και την «αργόσχολη» υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης (ρωτήστε τους συναδέλφους της στον Δήμο και θα καταλάβετε τι εννοώ γιατί αυτή η ιστορία κρατάει επί Φ. Αμοιρίδη ακόμη….) που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο (σ.σ. Σούλα Ιακωβίδου), γιατί δεν ενημέρωσε τα ΜΜΕ της Ξάνθης για την συγκεκριμένη εκδήλωση, ούτε με ένα απλό email
(Σ.Σ. Μήπως τελικά Μπάμπη είναι άριστη μόνο στο να … αντιγράφει τα Χριστουγεννιάτικα παλιά μηνύματα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης;).
……
*Και κλείνοντας, ρωτάω για μια ακόμη αφορά τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, γιατί τέτοιος ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ για τα ιδιωτικά ΜΜΕ του Νομού μας, στα οποία μάλιστα αν είναι ελάχιστα ειλικρινής, τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα κι όχι φυσικά ο… Τηλέμαχος Αρναούτογλου (Δημοτικό Ραδιόφωνο) που πρώτα περίμενε να δει το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου ΠΟΙΟΣ θα εκλεγεί Δήμαρχος και μετά εμφανίστηκε στο… εκλογικό σου κέντρο;
Μια ειλικρινή απάντηση;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »