*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ; ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ;

16 Απριλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ένα μεγάλο δέντρο κι ένα δεντράκι έκοψαν στο χώρο πρασίνου της πρώην εξέδρας του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ! Γιατί ήταν..."στραβά" κατά τον Δήμαρχο...

 
*Με άδεια Δημαρχόπουλου η εταιρεία Elisso Hotel "φύτεψε" γκαζόν στον κοινόχρηστο χώρο; Πληρώνει ενοίκιο στον Δήμο Ξάνθης για τον κοινόχρηστο; 
Ένα μεγάλο δέντρο (αυτό που επί χρόνια κρατούσε και τη σκιά στο χώρο) κι ένα μικρό δεντράκι, έκοψε σήμερα το πρωϊ συνεργείο του Δήμου Ξάνθης, στο χώρο που μέχρι πρότινος υπήρχε η εξέδρα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ.
Γείτονες που είδαν τους εργάτες του Δήμου Ξάνθης να κόβουν τα δύο δέντρα, διαμαρτύρηθηκαν έντονα με τηλέφωνά τους στο "Μαχητή", ρωτώντας "τι ήταν αυτό που "ενόχλησε" τον Δήμο Ξάνθης και προέβη στην κοπή των δύο δέντρων και αν είχαν την απαιτούμενη άδεια απο το Δασαρχείο ή τη Δασική υπηρεσία.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ξάνθης και φυσικά και του κυρίου Δημαρχόπουλου, διότι πληροφορίες αναφέρουν οτι "η κοπή των δέντρων έγινε κατ΄ εντολή του Δημάρχου Ξάνθης και μόνο για τον συγκεκριμένο χώρο, γιατί η επιθυμία του ήταν, "να ΚΟΠΟΥΝ τα....στραβά δέντρα  για να κάνει παρτέρια!!!"
-Κι ενώ στο υπολειπόμενο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου που εκμεταλλεύεται η εταιρεία Elisso Hotel (σ.σ. Άραγε πληρώνει τέλη κοινόχρηστου χώρου το Elisso Hotel στον Δήμο Ξάνθης;;;), ο επιχειρηματίας πήγε μόνος του και φύτεψε...γκαζόν!!!!
-Κι όλα αυτα χωρίς καμία έγκριση απο την αρμόδια Υπηρεσία και απόφαση Δημοτικού συμβουλίου!!!! Δήμαρχος είμαι, ότι θέλω κάνω....Απίστευτα δηλαδή πράγματα!
-Αλλά όταν υπάρχει ανύπαρκτη αντιπολίτευση, αυτά συμβαίνουν....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »