*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

ΤΩΡΑ Ο....ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ "ΦΑΜΕ" ΚΑΛΑ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

16 Απριλίου
Περιφερειάρχης  και Μ. Αμοιρίδης μας κάλεσαν σήμερα το βράδυ στο...τραπέζι στο Z' Palace για τους 42 Ρουμάνους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες που κάνουν 5νθήμερες ΤΖΑΜΠΑ διακοπές στην περιοχή μας με χρήματα της Περιφέρειας εν καιρώ τόσο σοβαρής κρίσης!
*Ευχόμαστε καλή όρεξη στους συμμετέχοντες, αλλά εμείς....δεν θα "πάρουμε" και δεν θα "νομιμοποιήσουμε" συμπεριφορές και πρακτικές με τις οποίες διαφωνούμε! Να μας πουν τι λεφτά ΞΟΔΕΨΑΝ μέχρι σήμερα  για τις...μεγαλόπνοες τουριστικές τους ιδέες!
....
Τώρα μάλιστα! Ο αγώνας μας δικαιώθηκε απο το "δίδυμο" της Περιφέρειας στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, αφού με εντολές Γ. Παυλίδη και Μ. Αμοιρίδη το γραφείο Τουρισμού προσκάλεσε και τον "Μαχητή" να συμμετάσχει στο...τραπέζι προς τιμή των 42 Ρουμάνων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων που με κάνουν 5νθήμερες δωρεάν διακοπές στην περιοχή μας!
Το τραπέζι θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 το βράδυ στο Z' Palace -δεν ξέρουμε αν θα φροντίσουν οι οργανωτές να συμπεριλάβουν ορχήστρα, λουλούδια και "πιάτα"-προκειμένου να περάσουμε όλοι μαζί μια εξαίσια βραδιά...!
Μάλιστα επειδή το μενού θα περιλαμβάνει και βαρυσήμαντη ομιλία του Περιφερειάρχη κ.Γ. Παυλίδη για το τεράστιο έργο που ήδη γίνεται στην Περιφέρεια για την Τουριστική ανάπτυξη, οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι στο εν λόγω γεύμα θα συμπεριληφθούν και εκπρόσωποι των Φορέων, οι Δήμαρχοι κλπ
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την υψίστη τιμή που ΜΑΣ έκαναν (!), αλλά δυστυχώς δεν θα..."πάρουμε"! Και δεν πρόκειται φυσικά με την παρουσία μας, να νομιμοποιήσουμε ούτε την αυτοπροβολή και την έπαρση των συγκεκριμένων κυρίων που μέχρι στιγμής είναι μόνο δηλώσει και μεγάλα λόγια...αφού η Ξάνθη ευημερεί τουριστικά μόνο στις...ανακοινώσεις και στα δελτία τύπου, αλλά ούτε τα....σπασμένα πιάτα, τη χλιδή και τα...λουλούδια στα περίπτερα των Τουριστικών εκθέσεων!
Ο "Μ" περιμένει τις απαντήσεις για τα ΧΡΗΜΑΤΑ που μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει η Περιφέρεια των κυρίων Γ. Παυλίδη-Μ. Αμοιρίδη και τις δαπάνες για όλα αυτά τα τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό και το εσωτερικό, τα γεύματα, τα αναμνηστικά, τα δώρα, το έντυπο υλικό κλπ απο 1/9/2014 έως και την Κυριακή 19/4/2015 (που ολοκληρώνεται και ο τζάμπα τουρισμός των 42 Ρουμάνων), ευχόμενος στους συμμετέχοντες καλή όρεξη και να περάσουν όμορφα.
(Σ.Σ. Άμα θέλουμε να φάμε, επιλέγουμε την "παρέα" μας και περνάμε και όμορφα...Γιατί η καλή "παρέα" χαρίζει και τις καλές προσωπικές στιγμές)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »