*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Απριλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

01 Απριλίου


Προσυνεδριακή διαδικασία για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (20.00) στο ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ
 
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 20:00 ξεκινάει η Προσυνεδριακή Διαδικασία για το έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (15-17 Μαΐου 2015) στο νομό Ξάνθης, με συνέλευση που θα γίνει στο Ξενοδοχείο «Ορφέας».
Τη συνεδρίαση θα συντονίσει το στέλεχος του κινήματος κ. Φραγκίδης Γεώργιος μέλος της ΚΠΕ.
Η ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της Παράταξης.
ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
............
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΝΑΓΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ: Οι εμμονές της Παράταξης Γ. Παυλίδη έχουν σοβαρές συνέπειες στους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής!
Σε απάντηση σχετικού δελτίου τύπου του Περιφερειάρχη και της στάσης της Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Περιφερειακός Σύμβουλος, Αρχέλαος Γρανάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με λύπη παρακολουθούμε την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της τοπικής Αντιπεριφέρειας και του συνόλου των φορέων της Αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου της περιοχής για το θέμα των Τεναγών Φιλίππων , της διαχείρισης αλλά και αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων.
Η εμπειρία που αποκτήσαμε στα χρόνια που ασκήσαμε διοίκηση μας δίδαξε ότι η επίλυση σημαντικών θεμάτων προϋποθέτει συνεργασία, διάλογο αποδοχή διαφορετικών θέσεων.
Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση δεν επιθυμεί τον διάλογο , δεν έχει διάθεση για συνεργασία λειτουργεί ως παντογνώστης και αυτό έχει οδυνηρά αποτελέσματα για την επίλυση του σημαντικού αυτού προβλήματος.
Ταυτόχρονα κομπάζει για χρηματοδοτήσεις έργων, ξεχνώντας ότι η προσπάθεια εξασφάλισης των απαιτούμενων πιστώσεων οφείλεται στην προηγούμενη Περιφερειακή αρχή και στην αγαστή συνεργασία που είχε με όλους τους εμπλεκομένους στο θέμα των Τεναγών Φιλίππων.
 Θα θυμίσουμε ότι η παράταξη που διοικεί την Περιφέρεια καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα στον προϋπολογισμό του 2014 που περιλάμβανε έργα για τα Τενάγη. Τότε μας κατηγορούσαν για … αναποτελεσματικότητα.
Σήμερα τι κάνουν; Αρνούνται τον διάλογο, την συνεργασία. Δυστυχώς οι εμμονές τους έχουν σοβαρές συνέπειες για τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής.
Τους καλούμε να αλλάξουν στάση, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε τους χαρακτηρισμούς περί «ανικάνων» και «επικίνδυνων» που ανέφεραν, όταν ήταν αντιπολίτευση , για την διοίκηση μας».
Και ο πολιτικός πολιτισμός οικειοποίησης έργων συνεχίζεται
Από το Γραφείο Τύπου
Της Κοινωνικής Συμμαχίας 
Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »