*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Κοντά στους 42 Ρουμάνους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες που κάνουν ΤΖΑΜΠΑ Τουρισμό στην περιοχή μας με λεφτά της Περιφέρειας, «τυχεροί» αποδείχτηκαν και οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης, της Ροδόπης, του Έβρου, της Δράμας και βεβαίως της Καβάλας…

17 Απριλίου


Με ξένα ….»κόλλυβα», γεύματα Γ. Παυλίδη-Μ. Αμοιρίδη-Μπάμπη Ευστρατίου σε δημοσιογράφους και Φορείς!
 
 
 Οι "προπονητές" της....Τουριστικής Ανάπτυξης με τον προπονητή της Ξάνθης κ.Λουτσέσκου!
*Στο γεύμα της Περιφέρειας, συμμετείχε η πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ κι αυτό σημαίνει οτι ο κ.Γ. Παυλίδης τυγχάνει πλέον της γενικής καταξίωσης (!) όλων των έγκριτων δημοσιογράφων...Και κυρίως αυτών που πριν εκλεγεί Περιφερειάρχης, "πετούσαν" τα δελτία τύπου που έβγαζε στο καλάθι των αχρήστων και τον χλεύαζαν γιατί διαμαρτύρονταν! 
.....
Με την αφορμή τον τζάμπα τουρισμό που απολαμβάνουν στην Περιφέρεια 42 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο ZPalace γεύμα προς τιμή και των ΜΜΕ και δημοσιογράφων της Ξάνθης.
Στην ουσία ήταν και μια ευκαιρία για τον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη με χρήματα της Περιφέρειας να δώσει γεύμα και για τους δημοσιογράφους της περιοχής που πράγματι τον τίμησαν δεόντως συμμετέχοντας σε αυτό…
Θα περίμενε βέβαια κανείς να το έχει κάνει αυτό μήνες πριν ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης, τουλάχιστον για τα ΜΜΕ που έδωσαν την μάχη της ανατροπής στην ηγεσία της Περιφέρειας και μάλιστα να το κάνει με ΔΙΚΑ του χρήματα, ως ένδειξη ελάχιστης τιμής…
Ωστόσο σε μια εποχή που η ευκολότερη απάντηση είναι, «τι την ψάχνεις άδικα…», όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα…
Ο «Μαχητής» όπως άλλωστε ξεκαθάρισε εξ’ αρχής τη θέση του, θεωρεί ότι είναι προκλητικό εν καιρώ μάλιστα κρίσης, ο σημερινός Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης που υποτίθεται θα έφερνε κάτι διαφορετικό να επιχειρεί την προσωπική αυτοπροβολή και λεζάντα του με χρήματα της Περιφέρειας, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό, θα ενισχύσει το….πολιτικό του προφίλ! Και χωρίς φυσικά να απαντάει στο ερώτημα της κοινωνίας, τι χρήματα έχει ξοδέψει σε αυτούς τους 7.5 μήνες η Περιφέρεια για…τουριστικά ταξίδια και την….τουριστική ανάπτυξη που «προωθεί»
Όπως ακόμη πιο προκλητικό είναι να «διαχειρίζεται» το τουριστικό κομμάτι της Περιφέρειας με εντολές του κ.Παυλίδη, ο άνθρωπος που από το 2007 ως εργολάβος, θα ζημίωνε με χιλιάδες Ευρώ τον Δήμο Αβδήρων με την υποτιθέμενη επένδυση ξενοδοχειακής μονάδας στο πρώην κάμπινγκ του Μυρωδάτου…
Όλα αυτά βέβαια δεν αναιρούν την όμορφη ατμόσφαιρα που κυριάρχησε το βράδυ της Πέμπτης στο ZPalace με την μεγάλη πλειοψηφία  των τοπικών ΜΜΕ να συμμετέχει στο γεύμα του Περιφερειάρχη κυρίου Γ. Παυλίδη προς τιμή των 42 Ρουμάνων φιλοξενουμένων του…με την συμμετοχή και εκπροσώπων Φορέων του Νομού μας.
Ευτυχώς δηλαδή χάρις στους Ρουμάνους, απόλαυσαν και οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης (και φαντάζομαι ότι το ίδιο θα γίνει ή έγινε και στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Δράμα  κλπ)!
-Λεφτά άλλωστε όπως αποδείχτηκε στην Περιφέρεια υπάρχουν….οπότε γιατί να μην κάνουν την λεζάντα τους και αυτοί που τόσο «πασχίζουν» να πάει ο τόπος μας μπροστά…!
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »