*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

Μαγική βραδιά στο ROMEO live το βράδυ του Σαββάτου

01 Μαρτίου
Γιάννης Πάριος, ο...."Θεός"! Αξεπέραστος, εκπληκτικός, ερωτικός...ο σταθμός των πιο μαγικών όνειρων! Το Κέντρο Πολιτισμού θέλει να τον φέρει στην έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2015 προκειμένου να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών απο όλη την Περιφέρεια!
 
 

Η καλύτερη ίσως μουσική συναυλία των τελευταίων 20 χρόνων στη Ξάνθη, η πιο μαγική ερωτική μουσική βραδιά! Γιάννης Πάριος ο...."Θεός"! 
Αξεπέραστος, εκπληκτικός, ερωτικός, ο Γιάννης Πάριος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Romeo live, απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής τουλάχιστον της τελευταίας 25ετίας! 
Τον δημοφιλή τραγουδιστή αποθέωσαν πάνω απο 1000 φίλοι του που τον απόλαυσαν να τραγουδάει μέχρι τις 5.30 το πρωϊ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι τον Γιάννη Πάριο σε παλιές και νέες του επιτυχίες συνόδευε ορχήστρα 14 μουσικών! 
Σημειώνεται οτι προσωπική συνάντηση με τον Γιάννη Πάριο είχε και το μέλος του Κέντρου Πολιτισμού και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις του ώστε η έναρξη των φετινών Γιορτών Π. Πόλης 2015, να  γίνει με συναυλία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή στη πλατεία Μητροπόλεως, συναυλία που θα ελκύσει πολύ κόσμο και απο τους γειτονικούς Νομούς...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »