*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαρτίου

Με φωτογραφίες ντοκουμέντο, επιβεβαιώνεται η δικαιολογημένη απουσία της απο τη συνεδρίαση εκλογής της Συμπαραστάτριας του δημότη στο Δήμο Ξάνθης

06 Μαρτίου
Η δημοτική σύμβουλος Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη, στη συνάντηση Πλατινί-Γιώργου Γκιρτζίκη στη Γενεύη!
 
 
 
 
Με φωτογραφίες ντοκουμέντο που αποδεικνύουν περίτρανα ότι απουσίαζε εκτός Ξάνθης στη Γενεύη, λόγω της συνάντησης του πατέρα της και Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Πλατινή, απαντάει η Αλεξία Γκιρτζίκη στα σχόλια οτι ήταν...."σκόπιμη" η απουσία της απο την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την ημέρα που έγινε η εκλογή της Συμπαραστάτριας του Δημότη.
Η Αλεξία Γκιρτζίκη συνόδεψε τον πατέρα της στο συγκεκριμένο ταξίδι, γεγονός που φαίνεται κι απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύεουμε.

Γκιρτζίκης: «Ο Κοντονής ζητάει ό,τι του είπε ο Πλατινί
Σημειώνεται οτι ο Γ.  Γκιρτζίκης έλεγε πρόσφατα σε πηγαδάκι πριν ξεκινήσει η σύσκεψη με Μποροβήλο - Κοντονή, ότι αυτά που ζητάει ο υφυπουργός αθλητισμού προέρχονται από τον Μισέλ Πλατινί.
Σε πηγαδάκι, πριν ξεκινήσει η σύσκεψη με τους Κοντονή - Μποροβήλο, ο Γκιρτζίκης έδειχνε αποφασισμένος να κάνει μάλιστα ό,τι χρειαστεί ώστε να σταματήσει η βία στα γήπεδα.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έλεγε, ότι θα είναι σκληρός έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες μέρες από την Πολιτεία και τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League.
Όσον αφορά στα «θέλω» του Σταύρου Κοντονή έλεγε ότι αυτά προέρχονται από τον Μισέλ Πλατινί, με τον οποίο είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »