*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Σταμάτα κύριε Αμοιρίδη να αμφισβητείς τη νοημοσύνη των ξενοδόχων της Θράκης και της Ξάνθης! Σταμάτα με λεφτά της Περιφέρειας να κάνεις αυτοπροβολή και λεζάντα, πανικόβλητος απο τη λαϊκή κατακραυγή!

28 Μαρτίου

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ! "Πετάει" η Ξάνθη στον Τουρισμό αλλά μόνο στα..."αφιερώματα" των περιοδικών και την "αυτοπροβολή" των αντιπεριφερειαρχών ! Πάνω απο 2.000 ευρώ κόστισε στο Κέντρο Πολιτισμό Δήμου Ξάνθης, ένα δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ τις μέρες του Καρναβαλιού με εντολές Δημαρχόπουλου!
 
*Το αν «πετάει» η Ξάνθη στον Τουρισμό, αρμόδιοι να απαντήσουν είναι οι ξενοδόχοι της Ξάνθης! Και σίγουρα όχι ο «παρ’ ολίγον» ξενοδόχος-επενδυτής της παραλίας του Μυρωδάτου Μιχάλης Αμοιρίδης που προκαλεί κι όλας...! 
*Πόσο όμως κοστίζει στην Περιφέρεια όλη αυτή η "χλιδή" κύριε Παυλίδη;;;
Το πόσο καλά πάει στην Ξάνθη ο Τουρισμός και η επισκεψιμότητα, το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους οι ίδιοι οι ξενοδόχοι της Ξάνθης! Των οποίων η κατάσταση είναι τραγική! Εδώ είναι...ρωτήστε τους. Η αλήθεια λοιπόν απέχει πολύ από την πραγματικότητα κι αυτός που δυστυχώς συνεχίζει να ζει σ’ έναν «γυάλινο» κόσμο, είναι δυστυχώς ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης με την «παρέα» του που με επικοινωνιακά τρύκ επιχειρούν να μετατρέψουν το μαύρο σε άσπρο...!
Συνεχή ταξίδια, χλιδή, πολυτελή έντυπα και δώρα σε τουριστικούς πράκτορες, πολιτικούς και επισκέπτες των περιπτέρων της Περιφέρειας στο εξωτερικό, δώρα, μπουζούκια, λουλούδια και σπασμένα πιάτα! Αλλά λέξη για την ταμπακιέρα!
Ένα δεν μας λένε, τόσο ο Περιφερειάρχης κύριος Παυλίδης όσο και η γνωστή «παρέα» του που "ποζάρει" και κομπορρημονεί με ύβρεις κατά των  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΘΡΑΚΗΣ και συνήθη αφιερώματα! Πόσο ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ όλα αυτά στην Περιφέρεια!!!;;;
Μετά λοιπόν από την κατακραυγή των ξενοδόχων της Θράκης, ο δήθεν «επενδυτής» της ξενοδοχειακής μονάδας  του Μυρωδάτου στο πρώην κάμπινγκ Μιχάλης Αμοιρίδης, η υποτιθέμενη επένδυση του οποίου προκάλεσε μεγάλη ζημία στον Δήμο Αβδήρων,  αντί να "σιωπά", συνεχίζει να προκαλεί με την έπαρσή του.....
Αυτή τη φορά μάλιστα, επιχειρώντας να μας πείσει οτι "πετάει" η Ξάνθη στον Τουρισμό (!), επειδή κάποια περιοδικά όπως το BLUE της  Aegean  που συνεχώς έχουν παρόμοια αφιερώματα σε πόλεις της Ελλάδος, έχει ένα αφιέρωμα στη….Ξάνθη!  Από τα συνήθη αφιερώματα βέβαια που δεν περίμεναν να  γίνει αντιπεριφερειάρχης ο κ.Αμοιρίδης για να  δουν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με το αζημίωτο...
-Για παράδειγμα προσφάτως και συγκεκριμένα παραμονές του Καρναβαλιού, ένθετο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ είχε αφιέρωμα στη Ξάνθη, το οποίο πλήρωσε το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και μάλιστα με εντολή του Δημάρχου Μπάμπη Δημαρχόπουλου, πάνω από 2.000 ευρώ!!!
Στο ίδιο έργο «θεατές» λοιπόν κι ενώ επί μέρες στο καυτό ερώτημα της κοινωνίας στον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, «πόσο κοστίζουν όλα αυτά τα πολυτελή ταξίδια των αντιπεριφειρειαρχών, υπαλλήλων και συνοδών της μετά δώρων, πιάτων, λουλουδιών κλπ" σιωπά»...
-Ο "κολλητός" του Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ή μάλλον ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκθέσεων Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων & Διεθνών Σχέσεων όπως αυτοπροβάλλεται τελευταία Μιχάλης Αμοιρίδης και πληρώνει η Περιφέρεια για να κάνει ο ίδιος «λεζάντα» και…ταξίδια, συνεχίζει να προκαλεί την νοημοσύνη όλων μας και κυρίως των ξενοδόχων της Ξάνθης και της Θράκης!
Με βάση λοιπόν ένα απο τα συνήθη αφιερώματα σε διάφορα περιοδικά, ο κ.Αμοιρίδης που κάποτε θα "έσωζαν¨" την Ξάνθη με τον κύριο Παυλίδη και την επένδυση αυτοκινήτου του Αιγύπτιου που θα μας έφερναν, επιχειρεί με χαμογελαστή φωτογραφία του ιδίου και απο πίσω του υπαλλήλου της Περιφέρειας και κουμπάρου του κ.Παυλίδη να μας πείσουν ότι η Ξάνθη «πετάει» στον….Τουρισμό  κι εμείς οι αφελείς Ιθαγενείς, οι ξενοδόχοι  της Ξάνθη και οι «Σκάνδαλοσυκοφάντες «Γκουρού», " (ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ), είμαστε οι μόνοι που αγνοούμε την….αλήθεια και αμφισβητούμε το….μεγαλεπήβολο έργο τους!
-Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά....Χαρείτε έτσι απλά με τη χαρά τους στην φωτογραφία, οτι μας "πείσανε"!  (Ο φίλος, ο κουμπάρος και και το...κινητό τηλέφωνο. Τα λουλούδια στην κυρία και τα σπασμένα πιάτα μόνο λείπουνε...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »