*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

14 Μαρτίου


Όταν τα μέλη που τοποθετούνται σε μια επιχείρηση ΟΤΑ, λειτουργούν κατά αυτής, τη στιγμή που εκκρεμεί η εκδίκαση υπόθεσης στο Εφετείο μετά την προσφυγή της επιχείρησης αυτής, συντελείται ή όχι το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος; Μήπως μπορούν να μας δώσουν μια απάντηση οι έγκριτοι νομικοί που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο;
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «Φωνή της Ξάνθης»)
-Να (του) απαντήσουν οι κύριοι Θανάσης Ξυνίδης, Δέσποινα Παρτσαλίδου και Αλεξία Γκιρτζίκη, εδώ και τώρα!
....

...δεν ανταποκρίνονται αυτές οι δηλώσεις (σ.σ. Του Προέδρου των ξενοδόχων Θράκης ότι με τον Γ. Παυλίδη κάνουν αβάντα στη Καβάλα και τη Θάσου)... Αφήνουμε πίσω ότι έχει ειπωθεί και συνεχίζουμε το έργο μας. Θέλουμε την συνεργασία όπλων σε αυτή την προσπάθεια. Εξάλλου τα μηνύματα είναι θετικά
(Από την απάντηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, στους ξενοδόχους της Θράκης)
-Ποιο έργο σας συνεχίζετε; Τα συνεχή ταξιδάκια στο εξωτερικό με λεφτά της Περιφέρειας; Ή της ξενοδοχειακής μονάδας στο πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου;
................
Σεμνά & ταπεινά
*Μεγάλη επιτυχία το πρωτοσέλιδο της «Φωνής» για τις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες αποφάσεις του ΔΣ που έβγαλε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, βλάπτοντας με πρόθεση και δόλο τα συμφέροντα της εταιρείας.
......
*Μάλιστα όχι απλά επικροτώ το δημοσίευμα που αφήνει ευθέως υπονοούμενα ότι «δολίως» κινήθηκε ο απόστρατος, αλλά θεωρώ πλέον ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα συμφέροντα του Δήμου μας και της ΔΕΥΑΞ τον κύριο Σδρέβανο...!
Κάποιος επιτέλους πρέπει να τους «σταματήσει»! Και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ αλλά και τον Δήμαρχο Ξάνθης που θεωρώ ηθικό αυτουργό των όσων διαπράττονται στην ΔΕΥΑΞ και μάλιστα κατά προκλητικό τρόπο... σαν να μην φοβούνται ούτε τους Εισαγγελείς, ούτε και το Ελεγκτικό Συνέδριο στις καραμπινάτες παρανομίες του.
......
*Κι επειδή ρωτάει κι ο Σταύρος Βλαχόπουλος οι νομικοί δημοτικοί σύμβουλοι τι λένε αλλά και ο Θανάσης Ξυνίδης ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στην ΔΕΥΑΞ, περιμένω κι εγώ την ξεκάθαρη θέση τους, τόσο από την Δέσποινα Παρτσαλίδου, όσο και από την Αλεξία Γκιρτζίκη.
.......
*Φυσικά δεν μου κάνει εντύπωση ότι σιωπούν και στα νέα ανδραγαθήματα του Σδρέβανου, τόσο ο Ανταμπούφης, όσο και οι Χρίστος Πούλιος, Δημήτρης Μπένης και Κολλάρος!
 ..........


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… «ΧΑΦΙΕΔΕΣ» ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ;
Επειδή δεν γνωρίζουμε αν κάποιος δικός μας δημοσιογράφος πήγε στην ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με… κομματική ιδιότητα και ρόλο… Επειδή πράγματι είναι πρωτοφανές ένας δημοσιογράφος να κατηγορεί εκδότες ότι στέλνουν… ακραιφνείς νεοΣΥΡΙΖΑίους στις κομματικές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ως «χαφιέδες»… Επειδή στη συγκεκριμένη ολομέλεια όπως έμαθα, υπήρξαν πράγματι αρκετοί δημοσιογράφοι που μέχρι πρότινος το «έπαιζαν» ΠΑΣΟΚ ή δούλευαν στο Κανάλι 6 αλλά είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και εργάζονται σε συγκεκριμένη εβδομαδιαία εφημερίδα…
Επειδή η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρά τα ερωτήματά μας, δεν πήρε θέση στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έχουν την υπογραφή του Γιάννη Σιδηρόπουλου…
Ρωτάμε και σήμερα:
Και τον δημοσιογράφο και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά και τους δύο βουλευτές του κόμματος.
Ποιοι είναι οι… «χαφιέδες» που εστάλησαν στην ολομέλεια και ποιοι τους έστειλαν;
..............


Για τα ιστορικά ισλαμικά τεμένη, θα μιλήσει ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!
Το βιβλίο «Ιστορικά ισλαμικά τεμένη» που προέκυψε από τα πρακτικά σχετικής επιστημονικής ημερίδας, παρουσιάζεται την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 19.30 στο βιβλιοπωλείο «Δύο» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 29 στη Ξάνθη. Για το βιβλίο θα μιλήσει μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
-Τη συζήτηση θα συντονίσει μάλιστα ο πρώην πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ και  δημοσιογράφος Σαμί Καραμπουγιούκογλου.
Το ενδιαφέρον της παραπάνω εκδήλωσης; Ότι και ο Χουσεΐν που στη Βουλή ορκίστηκε στο Κοράνι κι όχι με πολιτικό όρκο, όσο και ο Σαμή, αγωνίζονται για την προστασία των ισλαμικών τεμένων της Θράκης!
Για την οποία συνηγορώ και εγώ, γιατί ειδικά εδώ στην Ελλάδα προέχει η προστασία και συντήρηση όλων των ιστορικών μνημείων, σε όποια θρησκεία και αν ανήκουν...
.......

Από την XXV ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης- παραλαβής της Διοίκησης της Ταξιαρχίας στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» στο Πετροχώρι Ξάνθης.
Στην τελετή έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές και λοιπές αρχές της πόλης της Ξάνθης.
Ο παραδίδων, Ταξίαρχος Μπονώρας Δημήτριος αποχωρεί μετά από 12μηνη θητεία στην ηγεσία της Ταξιαρχίας. Καθήκοντα νέου Διοικητή αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ρωσσης Σπυρίδων- Γεράσιμος.
............

ΤΑ 4 ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΓΚΟΡΤΣΑ, Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Θα έπρεπε ευθύς εξ’ αρχής η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης (Τσέπελης, Μανά, Μπάμπης Αβραμίδης) μετά το πρώτο έγγραφο που τους έστειλε ο αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας να δράσει και να υλοποιήσει την απόφαση.
Κι όμως, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά αδιαφόρησε όταν το ίδιο έγγραφο εστάλη για 2η, 3η και 4η φορά!!!

Μέχρι που ο υπερ-αντιδήμαρχος Μανώλης Τσέπελης πήρε σε έντονο ύφος τηλέφωνο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Απόστολο Αγκόρτσα και του είπε...μη μου ξαναστείλεις τέτοιο έγγραφο, δεν πρόκειται να το κάνω αυτό!!!
-Τι λένε οι Εισαγγελείς Εφετών;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »