*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

14 Μαρτίου


*Πραγματικός χαμός γίνεται στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τις βραδιές «VIETNAM», την πετυχημένη «συνταγή» του Τάκη Αλεξούδα και της Λένας Φερεσιάδου και τον φοβερό DJ, Κώστα Σπυριάδη, που ξεσηκώνει όλο τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα στους ήχους των Ελληνικών επιτυχιών!
……

*Μέχρι και ο Τάκης Αλεξούδας χορεύει με τον κόσμο στο ΚΥΤΤΑΡΟ, που δεν τον αφήνουνε σε ησυχία και τον προτρέπουν να τους ακολουθήσει και να… σύρει τον χορό, ουκ ολίγες φορές!!!
……

*Τον τελευταίο καιρό όμως ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, έπαψε να φωτογραφίζεται με τις εκδηλωτικές θαυμάστριές του και δεν κατάλαβα ακόμα τον λόγο!
Λέτε να φταίει που τον συναγωνίζεται ο τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου που τον τελευταίο καιρό «ανεβάζει» στο Facebook φωτογραφίες με δικές του θαυμάστριες ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;
……

*Αντιθέτως, από την άλλη, η Λένα Φερεσιάδου συνεχίζει να έχει θαυμαστές και το αποδεικνύει φωτογραφιζόμενη με τον γραβατομένο νεαρό που βλέπετε στη φωτογραφία!
……

*Και ιδού αποκλειστικά από τη στήλη μου, το «καυτό» φιλί της εκρηκτικής Αθανασίας, της μπαργούμαν του ΚΥΤΤΑΡΟ, στη συνάδελφό της μέσα στο μπαρ του Ελληνάδικου!
……

*Ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων του Ελληνάδικου «ΚΥΤΤΑΡΟ» με την άλλη μπαργούμαν την Αλέκα και έναν φίλο τους στο “VIETNAM” πάρτι!
……

*Συνεχίζω με άλλη μια αποκλειστική φωτογραφία του νεαρού Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργου Καρυπίδη, στο ΚΨΜ του στρατοπέδου των Γρεβενών με συναδέλφους του… προσέξτε, στρατιώτες και όχι τραγουδιστές για να μην παρεξηγηθώ!
Ο Γιώργος που σύντομα θα ορκιστεί, θα έρθει με την ολιγοήμερη άδεια ορκωμοσίας του στην Ξάνθη για να δεί τους φίλους του!
……

*Και μη ξεχάσετε το γεγονός σήμερα!!!
Για πρώτη φορά στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν αγώνες σε κλουβί στο ROMEO PLUS LIVE σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου 2015! Mixed Fight - Strike Fight - Grab Fight.
Μουσική θα παίξει, όπως σας αποκάλυψα πριν λίγες μέρες, ο δημοφιλής DJ, Τόρης Παπαδήμας.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00. Έναρξη στις 18.30. Πληροφορίες: 6944526697-6945774210. Ένα μοναδικό event που θα σας καθηλώσει!!!
……

*Και κλείνω με την έκπληξη ετοίμασε το Romeo Plus Live για όλους τους Ξανθιώτες!!!
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Μαρτίου ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο ROMEO PLUS LIVE και αναμένεται να γίνει χαμός μιας και έχει μεγάλο fan club και στην πόλη μας.

Κλείστε από τώρα ρεζερβέ για να προλάβετε.
ΤΗΛ RESERVE: 6946702578, 6947366733, 6932479298
Είσοδος με ποτό 15 ευρώ.
Τιμή φιάλης 130 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »