*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαρτίου

Κάθισε στη θέση του συνοδηγού σε ένα Audi S3 1.8 20VT κι έγινε....Σουμάχερ! Η έπαρση σε όλο το μεγαλείο της...

24 Μαρτίου


Και λάτρης…του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος κατά τον Τηλέμαχο!
Εντελώς τυχαία και μετά από παρότρυνση φανατικού αναγνώστη μου, αλίευσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης που στηρίζει σύσσωμη και η αντιπολίτευση ενώ στοιχίζει στον Δήμο πάνω από 200.000 ευρώ, το παρακάτω σχόλιο υπογράφει και ως συντάχτης αλλά και ως επιμελητής του κειμένου, ο υψηλόμισθος διευθυντής του δημοτικού ραδιοφώνου Τηλέμαχος Αρναούτογλου!
Απολαύστε λοιπόν ρεπορτάζ:
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος γεύτηκε τη συγκίνηση της ταχύτητας το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο των αγώνων 0 - 400 της αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης.
Ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσήλθε στο χώρο για να παρακολουθήσει τους αγώνες 0 - 400 για τα αυτοκίνητα και 0 - 200 για τις μηχανές, όταν του έγινε η πρόταση να καθίσει στη θέση  ενός Audi S3 1.8 20VT,  την οποία και αποδέχτηκε ευχαρίστως.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης αμέσως μετά την εμπειρία αυτή,  δήλωσε ικανοποιημένος από το "πέρασμα...
-Με λίγα λόγια ο Μπάμπης έγινε από τη μια….Σουμάχερ και ..."μηχανοκίνητος"  (σ.σ. στους επόμενους αγώνες μήπως θα συμμετάσχει κι όλας;...) κι από την άλλη, επειδή κάθισε στη θέση του συνοδηγού, ξαφνικά έγινε και…λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού!
-Απίστευτος Τηλέμαχος, πιο απίστευτος όμως ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος που επιτρέπει τέτοιου είδους  «γλειψίματα» από τον υψηλόμισθο διευθυντή του δημοτικού ραδιοφώνου..!
-Ω! «Καίσαρα»…Να γιορτάσεις και του χρόνου τη γιορτή σου στο Δημαρχείο και να…»κεράσεις» ημιαργία στους εργαζόμενους γιατί κάθε μέρα η έπαρσή σου, μας ανεβάζεις τελικά τη διάθεση....!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »