*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH

27 Φεβρουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Απίστευτος ο αθλητικός παράγοντας του Κουτσού κύριος Γκλαβίνης αφού χωρίς λόγο τάβαλε έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ με τον Γιώργο Καζναφέρη και τον ρωτούσε εσύ τι κάνεις εδώ πέρα και τα τοιαύτα!
......
*Φυσικά κι ο Καζναφέρης από την πλευρά του έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις, λέγοντάς του με νόημα, «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...»....!
......
*Υπενθυμίζω για τους μη γνωρίζοντες ότι χθες στο γήπεδο του ΑΟΞ παίχτηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ των ομάδων του Ορφέα Ξάνθης και του Άρη Αβάτου, όπου η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θριάμβευσε με 4-0 περιμένει στον τελικό την ομάδα του Ζυγού ή της Μάνδρας.
.......
*Μετά το παιχνίδι μάλιστα έγιναν πολλά επεισόδια κι έπεσε αρκετό... ξύλο όπως λένε οι πληροφορίες μου με αποτέλεσμα να παρέμβουν 4 αστυνομικοί που κατέφτασαν κατεπειγόντως να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
......
*Δεν θα υποστηρίξω βέβαια την μια ή την άλλη ομάδα, αλλά όταν χάνεις 4-0 τι παράπονα μπορείς να έχεις από την διαιτησία; Η δική μου προσωπική απορία...
......
*Καλό νέο. Από την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου,  ξεκίνησε να πληρώνεται στους δικαιούχους η δόση του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στον ΑΝΤ1.
……
*Στις 6 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων για το 2015, όπως διαβεβαίωσε ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Ο κ. Βεργίνης δήλωσε ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται σε έναν εσωτερικό διακανονισμό που έγινε.
………..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι, συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ευλάλου, η Επιτροπή Ποιότητας ζωής του Δήμου Τοπείρου με μοναδικό θέμα την  «Έγκριση ανανέωσης αδειών πωλητών λαϊκής αγοράς Ευλάλου».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
……….

Πολιτικό σάλο προκαλεί βίντεο με τον αντιπρόεδρο της Βουλής – Τι είπε στα ανοιχτά μικρόφωνα
 Πολιτικό σάλο προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο ακούγεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής που είχε την ευθύνη για την εκλογή των προέδρων των Επιτροπών του σώματος, κ. Μπαλάφας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μην γνωρίζοντας πως το μικρόφωνό του είναι ανοιχτό να καλεί να ψηφίσει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και εν συνεχεία να λέει: “αυτή η βρώμα”.
Κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να ξέρει εάν ο κ. Μπαλάφας αποκάλεσε με αυτό τον χυδαίο χαρακτηρισμό τον κ. Κωνσταντινόπουλο στα πλαίσια κάποιου αστεϊσμού ή μη γνωρίζοντας πως ακούγεται, έβρισε τον συνάδελφό του.
Μάλιστα, νωρίτερα στο ίδιο βίντεο ακούγεται ο κ. Μπαλάφας απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Δριβελέγκα να του λέει πως ο “παλιός είναι αλλιώς” και πως “θα μπλέξετε”.
……….

Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται… Μάνα και γιος, μόλις έκοψαν την σύνταξη «βούτηξαν» στο κενό!
Μάνα και γιος, 63 και 27 ετών αντίστοιχα, έπεσαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαλκίδα, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στη ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 9.00 το πρωί, όταν πήδηξαν από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους και κατέληξαν στον ακάλυπτο χώρο.
Η μάνα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο γιος της υπέκυψε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα που βούτηξε στο κενό, είχε αποκαλύψει σε μία ραδιοφωνική παραγωγό ότι θα αυτοκτονήσει, αν της κόψουν την αναπηρική σύνταξη.
………..

Αδειάζει Βαρουφάκη ο Μηλιός για τη συμφωνία

-Μόνη διέξοδος η φυγή προς τα εμπρός!
Αποστάσεις από τη συμφωνία του Eurogroup και τη λίστα Βαρουφάκη παίρνει ο υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, ο οποίος κάνει λόγο για υπαναχώρηση της κυβέρνησης από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Σε εκτενή ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «Μόνη διέξοδος η φυγή προς τα εμπρός!», και την οποία υπογράφει ο ίδιος, καθώς και οι κ.κ. Λαπατσιώρας και Σωτηρόπουλος, ο κ. Μηλιός επιχειρεί να αποδομήσει σημείο προς σημείο τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους.
Στο άρθρο γίνεται λόγο για μια ασαφή συμφωνία, χωρίς αριθμούς, ενώ πραγματοποιείται «άδειασμα» του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, καθώς τονίζεται πως το μόνο που είναι η αλλαγή στην ορολογία.
……….

Βίτσας: Θα γίνει εξορθολογισμός στον ΦΠΑ
Δεν δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία, αλλά θα γίνει εξορθολογισμός του, δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Επιδιώξαμε πρόγραμμα - γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συμφωνία εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η αθρωπιστική κρίση δημόσια και τα κοινωνικά αγαθά», τόνισε και πρόσθεσε πως η συμφωνία αναφέρει ακόμη πρέπει να ελέγξουμε «διευκολύνσεις» χωρίς κοινωνικό κόστος.

Όπως είπε σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. «Ο Σαμαράς προεκλογικά είχε πει για κατάρρευση και κλείσιμο τραπεζών» σχολίασε.
Για την ΚΟ της Τετάρτης τόνισε ότι «ούτε το 10% δεν διαφώνησε. Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας. Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» επισήμανε ο κ. Βίτσας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »