*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

27 Φεβρουαρίου


*Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… επιτέλους έφτασε!
Αύριο Σάββατο στο Romeo Live η μεγάλη μαγική βραδιά με τον μοναδικό Γιάννη Πάριο, τον τραγουδιστή του έρωτα, που θα μας ταξιδέψει με τα ερωτικά τραγούδια του.
Κλείστε σήμερα ρεζερβέ να προλάβετε γιατί γίνεται χαμός, όχι μόνο από θαυμαστές του στην Ξάνθη αλλά και από όλες τις γειτονικές πόλεις.
Τηλέφωνο: 6946702578 & 6986795929.
……

Μη χάσετε αύριο Σάββατο την ζωντανή λαϊκή βραδιά που διοργανώνει η ταβέρνα «ΚΤΗΜΑ» με 5μελή καταπληκτική ορχήστρα με μπουζούκι, σάζι, Ποντιακή λύρα και τραγούδι και στο τραγούδι την φοβερή φωνή που εντυπωσιάζει άπαντες, την 21χρονη Σίλια, φοιτήτρια από την Κομοτηνή.
Μαζί της στο μουσικό σχήμα και οι: Φίλιππος Δομνίδης, Γιάννης Γαβριηλίδης, Δήμος Παπαεμανουήλ και Σοφία Γρηγοριάδου.
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα καθορισμού πλήρους μενού με 12 και 13 ευρώ που συμπεριλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό.
Κρατήσεις 25410 21010 & Κινητό 6932398799 (Τάσο)
……
*Επειδή ο πόλεμος στην διασκέδαση και στον έρωτα δεν είναι ποτέ αρκετός... σήμερα Παρασκευή για άλλη μια φορά στο ελληνάδικο «Κύτταρο» θα γίνει… πόλεμος και συγκεκριμένα VIETNAM!!!
Φορέστε τον ερωτικό σας εξοπλισμό και ριχτείτε στην μάχη της αγάπης! Βραδιά... «VIETNAM»  με ελληνικές επιτυχίες, χαρτοπετσέτες, πιάτα και λουλούδια, ο πόλεμος γίνεται τόσο διασκεδαστικός. Μια νύχτα γεμάτη ελληνική απόλαυση !!! Ώρα έναρξης: 23.45. Καλή σας διασκέδαση!!!
……

*Και σήμερα Παρασκευή αλλά και αύριο Σάββατο στη ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ», ζωντανή μουσική με live ορχήστρα και πολύ κέφι. Στο τραγούδι η Μάνια Ασλάνογλου και ο Φίλιππος και στο μπουζούκι ο Τάσος. Εγγύηση φυσικά και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο περιβάλλον Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7. Κλείστε τραπέζι στο τηλ. 25410 72720.
……

*Άρρωστος ήταν χθες ο γνωστός και ανερχόμενος… «ζεν πρεμιέ» της Ξάνθης αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός και πέρασε όλη τη μέρα του σπίτι, δεχόμενος περαστικά από τα πολλά αμόρε του (που έχει τον τελευταίο καιρό).
Την είδηση μου έδωσε αποκλειστικά για τη στήλη μου μια φίλη του, ενώ εγώ στην αρχή νόμισα ότι κρυβόταν διότι έμαθαν τα «καμώματά» του τον τελευταίο καιρό!
……

*Λίγο νωρίς είναι ακόμα για την ακόλουθη εκδήλωση, αλλά εγώ σας ενημερώνω πρώτος από τη στήλη μου.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου διοργανώνεται ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης "Τραντέλλενες" στο Διογένη (6ο χλμ. Ξάνθης - Κομοτηνής) με τους Πόντιους Καλλιτέχνες Γιάννη Τσιτιρίδη, Μπάμπη Κεμανετζίδη, Τάσο Πετρόπουλο, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Γιώργο Μοσκοφίδη, Στέλιο Κολοβό και Δημήτρη Κυριακίδη.
Να μη λείψει κανείς, πόντιος και μη…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »