*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

27 Φεβρουαρίου


ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙ ΠΟΥΛΙΙΟΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο «Μ» ΤΟΥ ‘ΦΤΑΙΞΕ ΤΟΥ ΜΠΕΝΗ;
Το ότι δεν ήθελε για Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Ξάνθης την Ελένη Αχτάρη ο Δημήτρης Μπένης, φάνηκε από τη πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε επί του θέματος στη συνεδρίαση της  Τετάρτης, ενώ ήταν γνωστό σε όλους εδώ και μήνες…
Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από το να αφήνει ο Μπένης αιχμές κατά των παρατάξεων Καμαρίδη και Τσιακαίρογλου, όταν την θέση του δεν υποστήριξαν καν οι Χρίστος Πούλιος και Θανάσης Ξυνίδης που ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ στη συνεδρίαση, άσχετα αν ο πρώτος έστειλε επιστολή.
Και ξαφνικά τώρα «θυμήθηκε» τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Μπένης όταν στην κατανομή των αξιωμάτων και των επιτροπών, οι δύο παρατάξεις Πούλιου και του ιδίου, είχαν αποκλείσει από παντού τις υπόλοιπες παρατάξεις..
Ξαφνικά τώρα στην εκλογή του Συμπαραστάτη του  Δημότη τις «θυμήθηκαν» κι ήθελε να κάνουν όλοι μαζί… διαβούλευση επί του θέματος;
….

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΤΗΝ ΑΧΤΑΡΗ…

Διατείνεται δεξιά κι αριστερά ο κύριος Τσέπελης ότι αυτός έβγαλε και την… Ελένη Αχτάρη, Συμπαραστάτη του δημότη…
Θα του συνιστούσα να είναι πιο σεμνός και εγκρατής, διότι το θεωρώ τουλάχιστον γραφικό να βλέπω τον πρώην υπαρχηγό του Λάκη Στυλιανίδη ξαφνικά να το «παίζει»… τσαμπουκάς και ενώ υποτίθεται ο πρώην  Δήμαρχος Ξάνθης ήταν κατά της Αχτάρη, αυτός στράφηκε εναντίον του και πήγε υπέρ…!
Είπε «δρυός πεσούσης» κλπ αλλά κάποιοι θα πρέπει εικόνισμα να τον κάνουν  τον πρώην Δήμαρχο που όχι μόνο τους ανέδειξε, αλλά και τους κάλυψε σε πολλές περιπτώσεις!
…..

«ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Και φυσικά στη συνεδρίαση της Τετάρτης για το θέμα του Συμπαραστάτη του  Δημότη, αυτός που έμεινε ο «κερδισμένος» της υπόθεσης, βοηθούντος και των 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν, ήταν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Όχι τόσο με την εκλογή της Αχτάρη με 27 ψήφους, όσο για τη νίκη του στο παρασκήνιο και το ότι τόλμησε ευθέως ν’ αδειάσει τον απελθόντα Δήμαρχο…
….

ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΑΠΟΥΣΑ, ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Μπορεί η Αλεξία Γκιρτζίκη για να μην δυσαρεστήσει κανέναν από τους 7 συναδέλφους της δικηγόρους να απουσίαζε από την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ωστόσο η έτερη δικηγόρος της παράταξης του Δημάρχου, Δέσποινα Παρτσαλίδου ήταν κανονικά στη συνεδρίαση, ψηφίζοντας καθαρά υπέρ της Ελένης Αχτάρη.

Αυτό κι αν ήταν μήνυμα με πολλούς αποδέκτες… Και συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »