*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

27 Φεβρουαρίου


*Που καταντήσαμε τελικά «λοχία»… Να στέλνει από το face book ο Πασχάλης Λύρατζης ένα απλό ευχαριστήριο σε όλους όσους στήριξαν το έργο του για την μεγάλη επιτυχία του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και να τον... ανακαλεί στη Ξάνθη από κάτω ο Σταύρος Καρυπίδης ότι ξέχασε τον...Δημαρχόπουλο!
-Θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου, αλλά τόσο γρήγορα να θεωρεί ο πρώην ηλεκτρολόγος της ΣΕΒΑΘ ότι οι Ξανθιώτες ξέχασαν την σιγουριά του στα «παράθυρά» με τον Σιδηρόπουλο κι ότι σαρωτικά πρώτος βγαίνει Δήμαρχος ο Πούλιος με δεύτερο τον Μπένη και τους χλευασμούς όλης της «παρέας» για τον Δημαρχόπουλο, τον Άχολου αλλά και τον Γ. Τσιτιρίδη;
...
*Και το πιο ωραίο; Του... «απολογείται» κιόλας από κάτω ο Λύρατζης, λέγοντάς του, το «έγραψα»...!
.......
*Τι κάνουν τελικά οι άνθρωποι για το μεροκάματο. Μέχρι που... «θίγονται» οι ίδιοι, αν παραλείψει κανείς να απαριθμήσει  τα... επιτεύγματα του Δημαρχόπολου!
-Και ποιο ήταν το... επίτευγμα;
-Ότι ενώ εδώ και 3-4 μήνες ο Λύρατζης εισπράττει άφθονη τη λάσπη από την «παρέα» του Καρυπίδη.
-Ο Δημαρχόπουλος σφυρίζει αδιάφορα! Καλοί δημοσιογράφοι είναι μόνο αυτοί που γράφουν....καλά για μένα! Τους συνεργάτες μου... ας τους... γα...ργαλεύουν!
......
*Τόσο ενδιαφέρον είχε ο Μιχάλης Σαραλέκος για το αν θα τον εξέλεγε το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, που την ώρα της συνεδρίασης, αυτός παρακολουθούσε την ημερίδα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στο ΕΒΕ Ξάνθης!
Για τόσο ενδιαφέρον μιλάμε...
.......
*Δηλαδή μέσα στους 25 δημοτικούς συμβούλους του Δημαρχόπουλου κι άλλους δύο του Τσιακίρογλου, έναν φίλο δεν είχε ο Μιχάλης να πάρει μια ψήφο;
Δική μου απλοϊκή απορία..
......
*Δεν θέλω να χαλάσω το «ειδύλλιο» των ΑΝΕΛ με τον Τσίπρα, αλλά μάλλον... υποτονικός είναι ο νέος Κουίκ ως... «υφυπουργός» Επικρατείας με τον Καραγιουσούφ για το θέμα της επιστολής που έστειλε στον Πανούση γιατί έκανε το «έγκλημα» να μιλήσει για... «Πομάκους»!
.......
*Σχολίασε λοιπόν ο Τέρενς Κουίκ με νόημα το πρωτοσέλιδο του «Μ» μετά την επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων τα παρακάτω:
«ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΟΛΑΤΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ»
Και η κατάληξη: «Υπενθυμίζω στους προξενολάτρες ότι οι Πομάκοι, τοξοβόλοι του Μ. Αλέξανδρου, είναι  ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες. Τέλος οι προβοκάτσιες»!
-Είδατε τη λέξη... Αϊχάν Καραγιουσούφ πουθενά; Εκτός αν  με τη λέξη «προξενολάτρες» τα βάζει όλα στη συσκευασία του ενός και «τελειώνει»!
.......
*Σύνδρομο και εμμονές με τον «Μαχητή» θα πρέπει να έχει ο Δημήτρης Μπένης και το ίδιο ισχύει και για τον Ανταμπούφη...
Δεν υπάρχει πλέον συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που δεν ξεκινάνε τις αγορεύσεις τους, αναφέροντας ότι... ενημερώνονται από τον «Μ» ή το blog γι’ αυτά που θα... αποφασιστούν στο δημοτικό συμβούλιο!
-Τουλάχιστον ας αναφέρουν το όνομά μας (Μαχητής) ευθέως και χωρίς υπονοούμενα, για να μας διαφημίσουν καλύτερα! Είναι τόσο απλό...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »